WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

itsalltech1

Profile picture of itsalltech1
  • Member Since: March 21st, 2010
  • Created a topic, Add CSS class to posts published since last visit?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Something causing WordPress to take up 100% CPU", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I was never able to resolve the issue. The website seems to be performing…

    2 years ago

  • Created a topic, Wrong image links in RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Something causing WordPress to take up 100% CPU", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've been working with the host over the past couple days and we haven't…

    2 years ago

  • Created a topic, Something causing WordPress to take up 100% CPU, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Theme Switcher Reloaded randomly stopped working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Get_currentuserinfo alternative in 3.3 beta 3?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks guys. I've switched the code to the following: <?php if (current_user_can('author') || current_user_can('editor') ||…

    3 years ago

  • Created a topic, Get_currentuserinfo alternative in 3.3 beta 3?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to ""Hard refresh" required following logging in", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I've been trying to troubleshoot the issue more over the past hour and found…

    3 years ago

  • Created a topic, "Hard refresh" required following logging in, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Still getting spam even with CAPTCHA, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Author page not loading any author information, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Reopened ticket #18149, in Core Trac:
    Removing "http://" in Insert/edit link causes incorrect URL

    3 years ago

  • Created a new ticket, #18149, in Core Trac:
    Removing "http://" in Insert/edit link causes incorrect URL

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    Just deactivated all of my plugins and re-enabled them all. Live updating works now. Weird…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I'm doing exactly that. Tried it on an older post that I used a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for uploading, but live blogging still doesn't work for me...

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome news. Any chance you can just post the entire plugin with the update? THanks.

    3 years ago

  • Reopened ticket #17721, in Core Trac:
    TinyMCE adds after using

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds good. Any chance you have an ETA?

    3 years ago

  • Posted a reply to "{#wpeditimage.edit image} Placeholders instead of Text", on the site WordPress Support Forums:
    I've just noticed the same thing. Re-installing WordPress doesn't address the issue. Ideas?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    I am updated on WordPress 3.2, but I don't have the time to downgrade back…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deactivating all of my plugins to no avail. Updates still are not being…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    So, how do you recommend I fix the issue?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Live Blogging] Auto-updating not occuring", on the site WordPress Support Forums:
    The only possible related message: "ReferenceError: Can't find variable: pollsL10n." The rest are related to…

    3 years ago

  • Created a topic, [Live Blogging] Auto-updating not occuring, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a new ticket, #17912, in Core Trac:
    WordPress not "realizing" that I'm an author on 404 error page

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress editor font and line-height does not look good", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, mine was definitely not there. However, I cleared the caches in my web browser…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress editor font and line-height does not look good", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting...don't see that tag. Only see a body tag. If I add the body.mceContentBody, nothing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress editor font and line-height does not look good", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think you're understanding me. The issue is located on the NEW POST PAGE…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress editor font and line-height does not look good", on the site WordPress Support Forums:
    How should I post a link if you have to access to my WordPress Dashboard…

    3 years ago

  • Created a topic, WordPress editor font and line-height does not look good, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Send Button pop-over not appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Relative times for posts are off., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Stop displaying trackbacks in Recent Comments widget, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Popular Posts] Including Tweet Button in WordPress Popular Posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Developing a loop for a slider", on the site WordPress Support Forums:
    You can view the code that I have here: http://wordpress.pastebin.com/gK87TWZ8

    3 years ago

  • Created a topic, Developing a loop for a slider, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Different page widths in different browsers/resolutions, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnail image not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Archive Permalinks displaying blank page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to change image links in post using SQL", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. The plugin worked perfectly.

    4 years ago

  • Created a topic, How to change image links in post using SQL, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post thumbnail and information bar not rendering in IE7", on the site WordPress Support Forums:
    Also, if you go to the single post page, you'll see that the post information…

    4 years ago

  • Created a topic, Post thumbnail and information bar not rendering in IE7, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to create Facebook status update when new post published?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to display a category name as a link, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to bold first 20 words in excerpt, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to display ad on homepage every 5 posts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to setup different widgets on sidebar on single post page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I used the Widget Context plugin and it worked perfectly.

    4 years ago