WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

isocky

Profile picture of isocky
  • Member Since: March 3rd, 2010
  • Posted a reply to "Moving posts to main blog", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I was. I gave up and entered them manually, as I realized I could…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Temporarily allow multiple likes, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Moving posts to main blog, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Cross posting in a multisite", on the site WordPress Support Forums:
    The server is only running PHP v5.3.2 and the plugin is for PHP v5,4+ only.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Cross posting in a multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. What should I be looking out for?

    1 month ago

  • Created a topic, Cross posting in a multisite, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Need to stop pulling sub-site content into main site", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I had just found the plugin, WordPress MU Sitewide Tags Pages, and that was…

    1 month ago

  • Created a topic, Need to stop pulling sub-site content into main site, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Old data not displaying, but is in database cache.", on the site WordPress Support Forums:
    wp_popularpostsdata only has the data from today, which was the same as wp_popularpostssummary until I…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Old data not displaying, but is in database cache.", on the site WordPress Support Forums:
    I only added the query code below, as I already had the wp_popularpostssummary table. That…

    1 month ago

  • Created a topic, Old data not displaying, but is in database cache., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, On-state for sidenav items?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WOW Slider] Settings : View existing sliders deos not work", on the site WordPress Support Forums:
    I have that version, but on my site the fade slideshow is jerky in IE…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WOW Slider] Settings : View existing sliders deos not work", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to get it to work with 1.5.1, but when I updated from…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WOW Slider] Settings : View existing sliders deos not work", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone else having this issue, you have to scroll down to "FYI other versions"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WOW Slider] Settings : View existing sliders deos not work", on the site WordPress Support Forums:
    It still doesn't work for me a a number of other people. Someone discovered a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WOW Slider] WowSlider plugin does NOT work!!!", on the site WordPress Support Forums:
    No, it does not. I see you got the version 1.51 plugin. It was almost…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WOW Slider] This plugin does not work with Wow Slider 2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Nick. Can you please send me the plugin as well? [ Email redacted ]

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin]", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Let me know if you figure it out.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Getting a @*&#^$% movie to run properly! :(", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.articulate.com/support/presenter09/kb/?p=3204

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting a @*&#^$% movie to run properly! :(", on the site WordPress Support Forums:
    It could be that your server is not configured to display mp4 mime types. That…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: YouTube Channel] it displays and error in admin and you can't drag it", on the site WordPress Support Forums:
    Try using a different browser. I was trying to use the widget in IE7 and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Failed update - ran fresh install on 3.1 - server stuck in a loop", on the site WordPress Support Forums:
    Worked like a charm. Thanks so much!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Generating fixed page navigation tabs", on the site WordPress Support Forums:
    I finally got it working using method 2 from this tutorial: To achieve the unique…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Generating fixed page navigation tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Moderator: If you wish to delete my posts, I can try again for one coherent…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Generating fixed page navigation tabs", on the site WordPress Support Forums:
    <ul id="navLeftTop"> <li><a href="http://designandplanningsites.aecom.com/gci/">Purpose</a></li> <li class="page_item page-item-10 current_page_item"><a href="http://designandplanningsites.aecom.com/gci/?page_id=10" title="People">People</a></li> <li><a href="?page_id=12">Ideas</a></li> <li><a href="?page_id=25">Partners</a></li> <li><a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Generating fixed page navigation tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Oops. Sorry. I'm new. [Code moderated as per the Forum Rules. Please use the pastebin]…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Generating fixed page navigation tabs", on the site WordPress Support Forums:
    I have three different navigations sections in my header. I need to add an on-state…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Generating fixed page navigation tabs", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't understand what to do with information either.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FancyBox for WordPress] Possible to set width and height of fancybox?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Thank you! Thank you! I went to the settings > other tab a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Why use a child theme?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. That is helpful.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Why use a child theme?", on the site WordPress Support Forums:
    Why can't I just make a copy of the whole theme, change the folder name…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-cufon] gives error 'wp_cufon_delay'", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know what is causing the bug, but I can tell you that an…

    4 years ago