WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

islandzephyr

Profile picture of islandzephyr
  • Member Since: March 3rd, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Monthly Archive Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    for anyone else out there that might have this same problem it ended up being…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archive Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    It is also not a theme issue. I put it back to the default wordpress…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archive Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, I tried putting the permalinks back to the default and they still…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archive Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    bump

    6 years ago

  • Posted a reply to "Monthly Archive Not Working?", on the site WordPress Support Forums:
    this issue is still not resolved. I have changed theme, tried using default permalinks, nothing…

    6 years ago

  • Created a topic, Monthly Archive Not Working?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Stats Not Showing After Theme Change", on the site WordPress Support Forums:
    That link isn't working any more and I am having the same problem, anyone know…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    no custom 404 yet, just a clean install. Weird, I changed it to the %post_id%…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    ok, when I use the custom structure /%post_id%/ it works but when the /%postname%/ is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to be the case with all the archive pages also. If you click…

    6 years ago

  • Created a topic, Permalinks Not Working - 404 error, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalink Structure Error 404", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, permalink structure was /%postname%/ does that matter? It was the default wp chose.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Permalink Structure Error 404", on the site WordPress Support Forums:
    Never could get anything to work, had to delete all blog files, upload wp 2.5…

    6 years ago

  • Created a topic, Permalink Structure Error 404, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Date is Wrong, Always Shows Jan 11, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image uploads showing text and not thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    I found this to be a problem with the podpress plugin? I have not had…

    7 years ago

  • Created a topic, WP database error with sitemap 3.0.1, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Yahoo Error", on the site WordPress Support Forums:
    I am continually getting a yahoo error, using wp 2.3.1 and had to roll back…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Image uploads showing text and not thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem, does anyone know how to fix this?

    7 years ago