WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

isimone

Profile picture of isimone
  • Member Since: December 12th, 2008
  • Posted a reply to "[Plugin: wp Time Machine] Backup files are not being sent to Dropbox", on the site WordPress Support Forums:
    I don't get it. It says it's done the archive but nothing really shows up…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Front-end Editor] Issues with BP?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Ho to Add a Custom Editable Text Area", on the site WordPress Support Forums:
    Sweet thanks Scribu, I've seen you already tagged something 2.0.0pre so it won't be too…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Front-end Editor] Ho to Add a Custom Editable Text Area, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Wrap editable_post in an if function?", on the site WordPress Support Forums:
    Nice!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Wrap editable_post in an if function?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about that: <?php the_tags('<ul class="post-tags"><li>','</li><li>','</li></ul>'); ?>

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Wrap editable_post in an if function?", on the site WordPress Support Forums:
    Is that correct? I get an syntax error, unexpected ')', expecting ',' or ';' in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Front-end Editor] Wrap editable_post in an if function?", on the site WordPress Support Forums:
    Nice thanks scribu fort the if/else suggestion! I was trying to add a custom editable…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Front-end Editor] Wrap editable_post in an if function?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "<?php the_tags('<p>Tags: ', ', ', '</p>'); ?> not working on wordpress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem in single.php: <?php the_tags('<p>Tags: ', ', ', '</p>'); ?> The…

    5 years ago

  • Posted a reply to "P2 Reply Link Doesn't Show", on the site WordPress Support Forums:
    Ok ignore this everyone, after all I've set it up correctly. Anyone having the same…

    5 years ago

  • Created a topic, P2 Reply Link Doesn't Show, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Query Post Kills Post Rating and Comment Form?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, true, but with get posts I've got the problem that it does not display…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Query Post Kills Post Rating and Comment Form?", on the site WordPress Support Forums:
    One last bump anyone?

    6 years ago

  • Posted a reply to "Query Post Kills Post Rating and Comment Form?", on the site WordPress Support Forums:
    Any query_posts cracks out there help?

    6 years ago

  • Created a topic, Query Post Kills Post Rating and Comment Form?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Return Latests Posts by Tag?", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect illutic, I could get the output i wanted. I set it up on a…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Page/Post Author option "Admin" not available", on the site WordPress Support Forums:
    Had the same weird problem for some time. Adding a new administrator and changing the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Return Latests Posts by Tag?", on the site WordPress Support Forums:
    hehe, no I'm trying to display the latest posts by tag. Let us say I…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Return Latests Posts by Tag?", on the site WordPress Support Forums:
    And another bump?

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Return Latests Posts by Tag?", on the site WordPress Support Forums:
    Nope what i was looking for is get posts by tag! not the order, thanks…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to Return Latests Posts by Tag?", on the site WordPress Support Forums:
    *Bump*

    6 years ago

  • Created a topic, How to Return Latests Posts by Tag?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Category feeds not working in 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. *bumping once again*.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blog.com/tag/name/feed broke with 2.7 - help?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm that might be different though. Are you using a feedsmith plugin? That would redirect…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blog.com/tag/name/feed broke with 2.7 - help?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Ivan I'm not sure what you want to say (it's not really connected with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blog.com/tag/name/feed broke with 2.7 - help?", on the site WordPress Support Forums:
    Is there no one out there having similar issues? Anyone please doublecheck? Anyone an idea…

    6 years ago

  • Created a topic, Blog.com/tag/name/feed broke with 2.7 - help?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Get white page when posting, editing, activating plugins since 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks samboll, it was a functions.php problem after all. It had a space where there…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blank screen follows ANY change on an admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    6 years ago

  • Posted a reply to "Get white page when posting, editing, activating plugins since 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    OK the php memory allocation doesn't seem to have any impact. Really starting to worry…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Get white page when posting, editing, activating plugins since 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Done that, will report if it worked, thanks. However, why would it now be necessary?…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blank screen follows ANY change on an admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Pheeeew I'm so happy I found you lot. I have the EXACT same problem as…

    6 years ago

  • Posted a reply to "404 Error after edit -> Update Post", on the site WordPress Support Forums:
    I don't get the 404 error, though I'm redirected to white pages. It's a pity.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.7 & FeedWordpress", on the site WordPress Support Forums:
    Yes Feedsmith and Feedburner seem to be down right. Also I cannot access www.domain.com/tag/name/feed anymore.…

    6 years ago

  • Created a topic, Get white page when posting, editing, activating plugins since 2.7, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago