WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

innature12

Profile picture of innature12
  • Member Since: September 21st, 2012
  • Posted a reply to "Adding Sound using buzz.js", on the site WordPress Support Forums:
    My project folder is in wp-content/uploads/edge_suite/project/then the edge file containing the buzz.js, sound.mp3, edge.js, edgeActions.js,…

    1 year ago

  • Created a topic, Adding Sound using buzz.js, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add media button", on the site WordPress Support Forums:
    The new media button works with the pagelines theme.

    2 years ago

  • Created a topic, Add media button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Mobile devices not working correctly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Timm, thanks for the help.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Batch deletes as well.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    How about batch uploads?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Since I am more of a creative director type than a code guy, it would…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. It messes up my front page a bit. but I think I can…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, Tim, I don't understand. Could you explain how to set up a fixed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    But the arrows to change the slide on http://waskul.tv/?page_id=197&preview=true are not working correctly on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Looked at http://waskul.tv/?page_id=197&preview=true example. That one is staying within the page on my iphone. What…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, moved the code on the second them and the Edge file is now within…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I am in Safari, no plug-ins that should make any difference. Quicktime, wacom, acrobat etc.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    The first one you saw with no background, I used the extension for pagelines. The…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I was curious I switched themes and this is what I got. http://www.imagi-nature.com/58-2/

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    dragged the .oam file into Upload new composition. Then selected it on the page.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Also if I try to use the select file button to upload a file it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I got OAM to work but I will provide a link to the test page:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    This is the page with the broken link: http://edgedocks.com/content/edge-suite-integrate-edge-animate-wordpress Under Edge Suite Installation. In Edge…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Still trying to get this mobile phone thing to work correctly. This is kind of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Check your link on the edgedocks page that's linked from your wordpress page. it's listed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, Sorry it took so long, wanted to know the program a little better. Still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I was just about to contact you to tell you that the plugin was…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it works now, I just created a new test file that is just the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    It's Alive!!!! The edge section is the only one on the page and had to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    on the bottom of the Test Edge Page you will find a link to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I also got this message when I uploaded the file. Didn't think much about it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, had to go for a minute. If you go to theinnoversity.com I took all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    This is the page source code: [ code removed - if you want to include…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Would it help to see the source page?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to keep bothering you. You fixed the problem: echo pl_source_comment('Start >> HTML Body', 1);…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Something else is going on, I think. After: * Place the edgesuite folder within the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I'll try it.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding. I am running wordpress 3.4.2. The theme is Pagelines. After placing the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Edge Suite] Trouble using plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago