WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

illmatic

Profile picture of illmatic
  • Member Since: September 16th, 2012
  • Created a topic, Emails not sending - Can't see "Email Settings", on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Logo in Header isn't showing", on the site WordPress Support Forums:
    But my favicon.ico is still not working properly, anyone have any ideas? I gathered I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo in Header isn't showing", on the site WordPress Support Forums:
    Damn, it was that all along! Thought I would have worked something so simple out,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo in Header isn't showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, just moved it back

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo in Header isn't showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, because I just moved it out of the image folder and changed the file…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo in Header isn't showing", on the site WordPress Support Forums:
    I tried changing the file name and moved it to the root and changed the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Logo in Header isn't showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I used the same code for the social network icons in the sidebar and…

    2 years ago

  • Created a topic, Logo in Header isn't showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moving from Server2Go to Live Server", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: I did the search and replace again and I got my site working, all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moving from Server2Go to Live Server", on the site WordPress Support Forums:
    By search and replace, I did use the search and replace query provided in the…

    2 years ago

  • Created a topic, Moving from Server2Go to Live Server, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Styling Help - Post Height/Thumbnail Images", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, my bad. http://pastebin.com/a6Ndxe5h

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't do it :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    http://pastebin.com/KFkw7T6m

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah still 404 after removing those two lines. I enabled mod rewrite and AllowOverride All…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Styling Help - Post Height/Thumbnail Images", on the site WordPress Support Forums:
    After initially getting the problem when I pasted in my CSS I only changed .post…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Not Working - 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /larkztheme/ RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Styling Help - Post Height/Thumbnail Images", on the site WordPress Support Forums:
    Here is my CSS currently. I started with a blank theme and then added my…

    2 years ago

  • Created a topic, CSS Styling Help - Post Height/Thumbnail Images, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Permalinks Not Working - 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago