WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

iceq

Profile picture of iceq
  • Member Since: May 6th, 2007
  • Here
  • www.al-rasid.com/blog
  • Find me on:

Interests

All nice things

  • Posted a reply to "what is best way to forward WP-MU sub-domain to new domain?", on the site WordPress Support Forums:
    Bump :(

    1 year ago

  • Posted a reply to "Make email message come from signer's name & email address not the site's?", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Kreg. Then it seems there's a bug in the emailing module. I was sure…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Make email message come from signer's name & email address not the site's?", on the site WordPress Support Forums:
    I hope you find the time to answer my queries :) Thanks in advance (btw…

    1 year ago

  • Posted a reply to "what is best way to forward WP-MU sub-domain to new domain?", on the site WordPress Support Forums:
    just wanted to let you know I didn't die yet :)

    1 year ago

  • Created a topic, Make email message come from signer's name & email address not the site's?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "what is best way to forward WP-MU sub-domain to new domain?", on the site WordPress Support Forums:
    I still hope...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Few questions, feedback, & feature requests", on the site WordPress Support Forums:
    Kreg Wallace I would appreciate it if you could please address my further questions above…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Few questions, feedback, & feature requests", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks alot Kreg for taking the time to respond. Please allow me to further comment…

    1 year ago

  • Posted a reply to "500 internal server error after upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    I am now on a new VPS actually.. not the same shared hosting I was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "500 internal server error after upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Frederick, that's generous. For me, what happened is exactly what I described above. It waasn't…

    1 year ago

  • Posted a reply to "500 internal server error after upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi kidxrude. For me, the problem actually turned out to be caused by W3-Total Cache.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "what is best way to forward WP-MU sub-domain to new domain?", on the site WordPress Support Forums:
    I hope someone can help me with. Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to "Few questions, feedback, & feature requests", on the site WordPress Support Forums:
    Something else: Manual-confirm: I hope there's a chance one can manually confirm signatures. After testing…

    1 year ago

  • Created a topic, Few questions, feedback, & feature requests, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, what is best way to forward WP-MU sub-domain to new domain?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "images are uploaded fine but don't show up when requested", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I actually found there was a problem in the .htaccess file, there was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working with 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to do what this plugin does, just without the plugin, or…

    1 year ago

  • Created a topic, How can I force English in WordPress dashboard without a plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Exporting content as xml file fails in the middle", on the site WordPress Support Forums:
    still having the issue, even after moving to a new VPS hosting !!

    1 year ago

  • Posted a reply to "images are uploaded fine but don't show up when requested", on the site WordPress Support Forums:
    I know I shouldn't be bumping, but NO ONE has been able to find a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "images are uploaded fine but don't show up when requested", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I am still having the issue.. I hope someone can help ! More details:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    No, as you see, I had to change the url of the image in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "images are uploaded fine but don't show up when requested", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I figured that for some images, the following applies: 1- If I access them…

    1 year ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Please see difference between the old and new: Old: http://personal.al-rasid.com/ New: http://2personal.al-rasid.com/

    1 year ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ipstenu, I am back :) I followed your advice, and things seem to be…

    1 year ago

  • Posted a reply to "images are uploaded fine but don't show up when requested", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. 1- I use no caching 2- My WP Multisite is set up and…

    1 year ago

  • Created a topic, images are uploaded fine but don't show up when requested, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "pictures upload, but don't show up or generate preview", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Esmi, I am having the exact same problem, except that I switched to default…

    1 year ago

  • Posted a reply to "500 internal server error after upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    I am still having the issue and it's blowing up my mind !

    1 year ago

  • Created a topic, Exporting content as xml file fails in the middle, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I don't want to use a plugin. So: option2: I already created Q, D…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, when I spoke about Paypal I was referring to your site, not mine ;)

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstinuu, thanks alot for your patients. Please see this illustration.. it took me a lot…

    2 years ago

  • Posted a reply to "html doce shows instead of the website", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that already , numerous times :( The guys at Hostmonster say its the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, I would allow my visitors to also donate via Paypal, its quite very common,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "html doce shows instead of the website", on the site WordPress Support Forums:
    THIS : # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L]…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Still, why doesn't WordPress.org hire developers to answer people's questions, while chargine a small fee?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "html doce shows instead of the website", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I have W3 Total Cache installed, but disabled. I switched themes / disabled plugins…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ipstenu, my understanding is that you help people here voluntarily, not as a paid…

    2 years ago

  • Posted a reply to "html doce shows instead of the website", on the site WordPress Support Forums:
    I am stuck with Hostmonster who claim it's not. I don't know what to do…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    I hope there are other people besides Ipstenu to answer people's queries, I am sure…

    2 years ago

  • Posted a reply to "500 internal server error after upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly I am still having the issue, and not it has expanded to another blog…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Of course what I will need to do eventually is have the current subdomain point…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is the final step in moving a single WP to WP Network?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, my question is basically what to do after I imported the content :) I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Export tool doesn't produce xml but html file", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, will see about that. Thank you very much.

    2 years ago

  • Created a topic, What is the final step in moving a single WP to WP Network?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "html doce shows instead of the website", on the site WordPress Support Forums:
    I use not many plugins. The page looks like this https://skydrive.live.com/redir?resid=417357047CAE417B!1014 Sometimes I even get…

    2 years ago

  • Posted a reply to "hardcode language choice in the theme", on the site WordPress Support Forums:
    No need to be sorry, you are helping me alot :) I mentioned the plugin's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "500 internal server error after upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I did that, I deleted all files except wp-content, and re-uploaded new ones…

    2 years ago

  • Posted a reply to "hardcode language choice in the theme", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you wpmnger I added <html <?php language_attributes(); ?> dir="rtl"> to the header, and replaced…

    2 years ago