WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

icefall5

Profile picture of icefall5
  • Member Since: October 30th, 2010
  • Posted a reply to "Warning: mysql_real_escape_string() and Custom Permalinks 0.7.18 with PHP 5.5", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, I was able to resolve the problem by downgrading back to 3.8.3 (following…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Warning: mysql_real_escape_string() and Custom Permalinks 0.7.18 with PHP 5.5", on the site WordPress Support Forums:
    This resolved the error for me, but now all links go to my home page…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Custom form not POSTing data", on the site WordPress Support Forums:
    Using GET works, I'm just rewriting the code to use GET instead of POST. The…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom form not POSTing data", on the site WordPress Support Forums:
    Doing so broke every page on my site (returned server 404s); I had to revert…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Custom form not POSTing data", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas?

    4 months ago

  • Created a topic, Custom form not POSTing data, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, No POST data, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Radio buttons and checkboxes aren't on individual lines", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, thank you!

    6 months ago

  • Created a topic, Radio buttons and checkboxes aren't on individual lines, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Called Mail() without being connected, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "404 error after site migration", on the site WordPress Support Forums:
    Found the answer, courtesy of gdawkins. Just make sure the WordPress section of .htaccess has…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Blank Settings Page", on the site WordPress Support Forums:
    You edit on each individual post/page edit page, not in the plugin settings. The settings…

    1 year ago

  • Created a topic, 404 error after site migration, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    How did you fix it? I'm having the same issue.

    1 year ago

  • Created a topic, Simply Astounding, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Attachments not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    I'm marking this as resolved because the issue was fixed by the update. Thank you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Coloring of Tooltips", on the site WordPress Support Forums:
    Ooh, we can very easily implement that. I'll try out the development version. Thank you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Attachments not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    My problem is also with CF7.

    2 years ago

  • Created a topic, Coloring of Tooltips, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Attachments not being saved, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Header on Self-hosted Installation", on the site WordPress Support Forums:
    I'm being that guy and bumping this.

    3 years ago

  • Created a topic, Custom Header on Self-hosted Installation, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Change Navigation from Posts to Pages, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Permalinks] Page Not Found, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago