WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ibdabo

Profile picture of ibdabo
  • Member Since: October 22nd, 2009
  • Created a topic, New photos not showing in posts after upgrading to 3.0.1, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    I am using 3.0.1. I only have one blog in my wordpress. Any recommendations will…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, Thanks again for all the feed back. I followed the instructions on the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, Thanks again for all the feed back. I followed the instructions on the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Also note I am using version 3.0.1 and the tutorial is for 3.0. Hope that…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Andrea. So since I missed a step, based on where I am currently,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all. I am having this same problem. Old photos on my site before I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Weird image problem with sub-site images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all. I am having this same problem. Old photos on my site before I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image not displaying on Arras Theme", on the site WordPress Support Forums:
    thats how the theme operates. I only post an article once.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image not displaying on Arras Theme", on the site WordPress Support Forums:
    yes, i did check and the url is the same. and that's what puzzles me…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image not displaying on Arras Theme", on the site WordPress Support Forums:
    That's exactly what the problem is. The picture is uploaded in the backend but not…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image not displaying on Arras Theme", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Govpatel, Any ideas in helping me out now that you've probably seen the problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image not displaying on Arras Theme", on the site WordPress Support Forums:
    ok i have uploaded and image there... see the link again and see the problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image not displaying on Arras Theme", on the site WordPress Support Forums:
    Those images were there before I upgraded to the arras theme last weekend. But if…

    4 years ago

  • Created a topic, Image not displaying on Arras Theme, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Changing Perma link", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks it worked.

    4 years ago

  • Created a topic, Changing Perma link, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "500 Server Internal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I got it. I had changed the database password which caused the problem. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "500 Server Internal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Over a year ago i encountered a similar problem and after extensive research online i…

    4 years ago

  • Posted a reply to "500 Server Internal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot. I cannot access the wordpress admin panel/dashboard as I get the same…

    4 years ago

  • Posted a reply to "500 Server Internal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I was trying to do a backup on my blog www.ibdabo.com/blog via my godaddy…

    4 years ago

  • Created a topic, Change Permalink, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "500 - Internal Server Error --- Comment boc", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason its working now. Thanks, Nazcar.

    5 years ago

  • Posted a reply to "500 - Internal Server Error --- Comment boc", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure why but there's definitely a problem on my end and I've used different…

    5 years ago

  • Created a topic, 500 - Internal Server Error --- Comment boc, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "500 - Internal Server Error for comment box", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, Jkovis, it is working now.... probably the upgrade I did yesterday helped. Thank you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "500 - Internal Server Error for comment box", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed the above link would not work because I have a period at the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "500 - Internal Server Error for comment box", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning and thank you for your responses thus far. Please see the link to…

    5 years ago

  • Created a topic, 500 - Internal Server Error for comment box, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago