WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

iazonata

Profile picture of iazonata
  • Member Since: April 17th, 2012
  • Posted a reply to "[Theme: Custom Community] Changing container width - a true challenge!", on the site WordPress Support Forums:
    This is what worked for me div#container{width:80%; margin:0 auto;}

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Custom Community] Changing container width - a true challenge!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok this was a stupid question. I only had to add - margin:0 auto; -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing in the style.css!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I got a reply on the Custom Community forum. The solution is as…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Custom Community] Changing container width - a true challenge!", on the site WordPress Support Forums:
    It did! But I actually wanted to shrink it and now its stuck on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing in the style.css!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much Jan! I wrote a message in the Custom Community forum and…

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: Custom Community] Changing container width - a true challenge!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error in the functions.php, can't access my WP!", on the site WordPress Support Forums:
    Oh my I fixed it in the filezilla:)

    2 years ago

  • Created a topic, Fatal error in the functions.php, can't access my WP!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing in the style.css!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Davery. Something is wrong with the post though because I cannot see your…

    2 years ago

  • Created a topic, Nothing in the style.css!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTML command doesent work when apllied Twice?!", on the site WordPress Support Forums:
    Wpyogi, I cant believe how quick you found the solution and responded! It worked flawlessly.Thank…

    2 years ago

  • Created a topic, HTML command doesent work when apllied Twice?!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago