WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

iadagraca

Profile picture of iadagraca
  • Member Since: June 23rd, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to work! Thank you!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Happy to hear that! That seems to be a common problem with some things :P.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Any news?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Whoa that's not supposed to happen! Fixing it now! I've given you developer access.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    If it helps my website is takuchat.com and you can register and see for yourself…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Beta 1.0 How to link to file in template?", on the site WordPress Support Forums:
    i see, will try this then.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    7 Consider using 'dppx' units, as in CSS 'dpi' means dots-per-CSS-inch, not dots-per-physical-inch, so does…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "[feature suggestion]1.0 beta custom byline featured image link", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome good man!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?", on the site WordPress Support Forums:
    No I was saying the problem occurs only when the plugin is installed. I have…

    4 weeks ago

  • Created a topic, 1.0 Plugin causes white text in post editor, no buttons, saves settings?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "[feature suggestion]1.0 beta custom byline featured image link", on the site WordPress Support Forums:
    I thought i could try something like that in the byline editor? But it didn't…

    1 month ago

  • Created a topic, Beta 1.0 How to link to file in template?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, [feature suggestion]1.0 beta custom byline featured image link, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "-td- tag wraps all under laying content including sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    This only seems to apply ones like website and email. it looks like an additional…

    3 months ago

  • Created a topic, -td- tag wraps all under laying content including sidebar, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Recomended default CSS, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "I need to remove the attachment page menu item for galleries", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.stackexchange.com/questions/135232/redirect-attachment-page-to-attachment I found a solution, i'm sure a lot of people have this issue and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "I need to remove the attachment page menu item for galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for replying! Hmmm they both sound like good ideas, i'm not sure how…

    4 months ago

  • Created a topic, I need to remove the attachment page menu item for galleries, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, 5 stars from me so long as it keeps improving, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Messages is not working", on the site WordPress Support Forums:
    Great, i really like this plugin and we'll be using it a lot over the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Messages is not working", on the site WordPress Support Forums:
    http://i59.tinypic.com/hv5cvk.jpg http://i61.tinypic.com/207t7r8.jpg here are two images showing the problem with the "New project" box. Simply…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Messages is not working", on the site WordPress Support Forums:
    It would also appear quick edit does not work.

    4 months ago

  • Created a topic, Messages is not working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Can't set "media file" as default image link for galleries., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "The new update is broken", on the site WordPress Support Forums:
    how do you reinstall an update? i had this same issue. EDIT: NVM, i assumed…

    11 months ago

  • Created a topic, Plugin has issues with quotes, error codes?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How does this plugin handle time?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "*IMPORTANT* Theme My Login 6.4-alpha", on the site WordPress Support Forums:
    Where do i download 6.1.4? EDIT: found for anyone who needs it. http://www.jfarthing.com/blog/2011/06/28/theme-my-login-6-1-4/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Only admins can see User links", on the site WordPress Support Forums:
    i thought that was the case but every role has the same settings, would it…

    1 year ago

  • Created a topic, Only admins can see User links, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Empty RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, gallery media file link not working as default, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook Publicizing client's posts with wrong Avatar", on the site WordPress Support Forums:
    i've also noticed the same issue on our facebook page https://www.facebook.com/Takuchat our site is http://www.takuchat.com/…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images in whole site are broken", on the site WordPress Support Forums:
    Could be a plugin causing it... i've had various effects from diffrent plugins and settings.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Newbie questions", on the site WordPress Support Forums:
    Most of your questions can be edited in CSS. Find your "Style.css" in the editor.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "What is this on my page", on the site WordPress Support Forums:
    link it.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Don't want new posts to open at top of website", on the site WordPress Support Forums:
    Try lightbox or various popular jquery plugins.

    2 years ago

  • Posted a reply to "URL to WordPress Blog - I don't get it", on the site WordPress Support Forums:
    More than likely the issue is where your wordpres installation is installed. If its under…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't acess user profiles page", on the site WordPress Support Forums:
    This is a really big issue for me, does anyone have any ideas? pointing me…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't acess user profiles page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Properly adding featured image to theme", on the site WordPress Support Forums:
    No suggestions? I've tried some other medthods it seems like it needs some specific set…

    2 years ago

  • Created a topic, Properly adding featured image to theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Change side bar and calendar size, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago