WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

hoppylorinc

Profile picture of hoppylorinc
  • Member Since: June 10th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Doesn't work with WPML "different domain per language"", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. There is a topic about this here: http://wpml.org/forums/topic/a-different-domain-per-language-does-not-work/

    3 weeks ago

  • Created a topic, SSL login support?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "CSS to Modify Features as displayed: Border, Background Colour, Line under Title", on the site WordPress Support Forums:
    If using the Canvas theme, there is a customized css in the theme ./includes/integrations/features/css/features.css The…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Semi-pagination causing hundrends of 500 errors", on the site WordPress Support Forums:
    Now this is getting really weird, I've set up everything above, URL parameters are halted…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Semi-pagination causing hundrends of 500 errors", on the site WordPress Support Forums:
    I don't feel appropiate changing global crawling setting for the whole site just for issues…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Semi-pagination causing hundrends of 500 errors", on the site WordPress Support Forums:
    Hi anmari, thanks for the reply, and I appreciate your efforts to inform users about…

    3 months ago

  • Created a topic, Semi-pagination causing hundrends of 500 errors, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "404 on all pages but home", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that makes sense. Anyway, I just posted this for the use of posterity ;)

    4 months ago

  • Created a topic, 404 on all pages but home, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Shortcode breaks page (ocassionally), on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Stoppeed Working after 3 weeks (we did no updates)", on the site WordPress Support Forums:
    I've uploaded the zip I use with the above modifications. Further bugs resolved: exact position…

    7 months ago

  • Created a topic, The best solution for serving responsive images, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Figure not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    So, my bad, I did some further debugging and it turned out it was a…

    7 months ago

  • Created a topic, Figure not displaying, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "position the uploader", on the site WordPress Support Forums:
    I would suggest instead to fix the shortcode definition. Change it to this, round the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Author Info Suddenly Reformatted", on the site WordPress Support Forums:
    This is because they added a class="title" to those, and this coincidentally applied the standard…

    8 months ago

  • Posted a reply to "2.1.3 Update Breaks Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    +1

    8 months ago

  • Posted a reply to "Does not work", on the site WordPress Support Forums:
    The shortcode does work now, but is duplicated. I had to add the the code…

    9 months ago

  • Posted a reply to "custom fields not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, this was not Anthologize's fault. Here is a solution to include custom fields in…

    11 months ago

  • Created a topic, custom fields not appearing, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph (a.k.a. Facebook preview) broken by Shashin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, I am aware you cannot solve an issue you cannot recreate. Thank you…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph (a.k.a. Facebook preview) broken by Shashin", on the site WordPress Support Forums:
    Same goes with Fancybox. On other posts I noticed, the captions also enter the og:description…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph (a.k.a. Facebook preview) broken by Shashin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, sorry for the absence. Here is the site: http://szaboedit.hu/utcabutor/vadak/ and - as seen…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph (a.k.a. Facebook preview) broken by Shashin", on the site WordPress Support Forums:
    I am talking about plain Facebook share, through the "update status" form. Apparently the issue…

    12 months ago

  • Created a topic, 3.4.2 changelog not included, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Does not work, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy. I do not want to start another thread, [Moderated]

    12 months ago

  • Created a topic, Huge help for non-English users, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Latin extended scripts not included", on the site WordPress Support Forums:
    Kudos to you. The plugin now it's even more useful for international Woo users, it…

    12 months ago

  • Created a topic, Open Graph (a.k.a. Facebook preview) broken by Shashin, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Latin extended scripts not included", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, wait, it was my fault, indeed. I checked it again, the beta works as…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Latin extended scripts not included", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jason, sorry for the delay and thanks for the great support. Your beta now…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Latin extended scripts not included", on the site WordPress Support Forums:
    This is exactly what I do now as a workaround, overriding the Woo request with…

    12 months ago

  • Created a topic, Latin extended scripts not included, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Remove WangGuard link from admin bar", on the site WordPress Support Forums:
    With the menu set off, there is nothing to click. One should access the settings…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Remove WangGuard link from admin bar", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I accidentally removed the Wangguard menu - how can I access it again?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Page SEO section not saving", on the site WordPress Support Forums:
    The WPML staff's suggestion was to "disable all other plugins, keep only SEO and WPML…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Page SEO section not saving", on the site WordPress Support Forums:
    @jrf: I used your code suggested above to trace php errors, I found none I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Page SEO section not saving", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Juliette, so I turned off and on all the plugins till I found out…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Page SEO section not saving", on the site WordPress Support Forums:
    Problem still not solved. Posts are saved, pages not. Axelay's hack is not working in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WangGuard Moderation Queue", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I cannot see the data of sploggers caught during registration. This is what…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WangGuard Moderation Queue", on the site WordPress Support Forums:
    This is the same reason, why I cannot see anything under the Sploggers tab (in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't change Titles and Descriptions", on the site WordPress Support Forums:
    WP 3.5.1 WordPress SEO 1.4.12 Problem still not solved. I tried axelay's hack on lines…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Default active li", on the site WordPress Support Forums:
    That would be really great. Now we have the option to hide the All tab,…

    1 year ago

  • Created a topic, worked fine for me, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hangs on "Please wait..." with spinner", on the site WordPress Support Forums:
    I have to revise my previous comment, finally I draw on the Linked IMGs plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hangs on "Please wait..." with spinner", on the site WordPress Support Forums:
    The dev Importer worked fine to me, although I had to use the $page hack.…

    2 years ago

  • Created a topic, Posts not listed in admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Portfolio-like filtering for existing posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Error: ‘The plugin does not have a valid header’, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago