WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

HoneyTrek

Profile picture of HoneyTrek
  • Member Since: November 8th, 2011
  • Posted a reply to "W3TC has modified/broken all my outbound links - How can I revert?", on the site WordPress Support Forums:
    Joe tell me about it. I still can not believe it....and i have spent literally…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Slideshow expanding beyond width", on the site WordPress Support Forums:
    Cais (wasssupp!!!!). I just cleared my cache in all three browsers, and re-launched each browser,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Slideshow expanding beyond width", on the site WordPress Support Forums:
    Do you see it on this page? http://www.honeytrek.com/elephant-festival-of-laos-photos/nggallery/image/003-_mg_5726/ I am still seeing it.

    2 months ago

  • Created a topic, Slideshow expanding beyond width, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Option to Defer Javascript", on the site WordPress Support Forums:
    bump, i agree, just read a thread from 2 years ago that said this feature…

    4 months ago

  • Created a topic, love this program!, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache error", on the site WordPress Support Forums:
    bump. thanks guys.

    4 months ago

  • Created a topic, W3 Total Cache error, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache error Page Cache URL rewriting", on the site WordPress Support Forums:
    bump, getting the same error, recently.

    5 months ago

  • Posted a reply to ".htaccess issues", on the site WordPress Support Forums:
    i don't have any index.html file in there, but still getting issues. any thoughts guys?

    5 months ago

  • Posted a reply to ""It appears Page Cache URL rewriting is not working" - drives me insane", on the site WordPress Support Forums:
    bump, we are also having this issue. and our HTACCESS is working for sure (as…

    5 months ago

  • Created a topic, Display next/previous thumbnails for navigation to next image, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, W3TC has modified/broken all my outbound links - How can I revert?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache has broken all of my outbound links", on the site WordPress Support Forums:
    ok, i will do that, sorry Esmi!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Update causes white screen of doom and/broken links", on the site WordPress Support Forums:
    we are also having problems with out outbound links after installing W3TC.

    6 months ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache has broken all of my outbound links", on the site WordPress Support Forums:
    i am having this exact same problem. all my outbound links are broken on my…

    6 months ago

  • Created a topic, W3 Total Cache - URLS & Videos no longer working, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Nextgen conflicts with Cloud Flare, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not friendly with CloudFlare & W3 Total Cache.", on the site WordPress Support Forums:
    oh sorry, i thought if i was having a very similar problem i was supposed…

    6 months ago

  • Created a topic, Nextgen conflicts with Cloud Flare, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not friendly with CloudFlare & W3 Total Cache.", on the site WordPress Support Forums:
    i am having the exact same problem. had CloudFlare & WP Super Cache running on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "No settings visible...", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, i tested this in Chrome, Firefox and IE, all have the same blank area.

    6 months ago

  • Created a topic, No settings visible..., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Anchor Tags not working", on the site WordPress Support Forums:
    You guys were right Andrew & Tery....thanks SO much for taking the time to help…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Anchor Tags not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all the replies Andrew. We have this. [ Moderator note: please wrap code…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Anchor Tags not working", on the site WordPress Support Forums:
    The links work, but they do not take you to the right section on the…

    6 months ago

  • Created a topic, Anchor Tags not working, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, How do I change width of my sidebar?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Images not displayin on "single image view" screen", on the site WordPress Support Forums:
    Cais, but has been submitted. thank you for the quick response. Do you work for…

    7 months ago

  • Created a topic, Images not displayin on "single image view" screen, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Edit Location of "Back" and "Next" navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Scott. I will definitely suggest them. In the meantime, do you know what folder/file…

    7 months ago

  • Created a topic, Edit Location of "Back" and "Next" navigation, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "images open in new tab, lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    hmmmm....my footer.php (in "Platform Pro" theme) already has a </body> tag.....any other thoughts guys?

    7 months ago

  • Posted a reply to "images open in new tab, lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    for me, when i click on a gallery image it takes me to this page:…

    7 months ago

  • Posted a reply to "images open in new tab, lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    we are having the same problem....hmmmm....

    7 months ago

  • Posted a reply to "Image gallery is not working as it should", on the site WordPress Support Forums:
    QUESTION #1: We are having this same problem. Our galleries all now click to an…

    7 months ago

  • Created a topic, Adding an anchor tag, so user doesn't need to scroll to see next image, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, anyone have this plugin working?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Countdown Timer] insufficient access?", on the site WordPress Support Forums:
    fergbrain, thanks for that link, but that stuff is above me, i have changed permissions…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Countdown Timer] insufficient access?", on the site WordPress Support Forums:
    hmmmm. how do i look into this? no idea what folder might not have permissions,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Countdown Timer] insufficient access?", on the site WordPress Support Forums:
    the timer actually updates, but it takes me to a white page with the words…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Extra Admin for Comments] Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    we are getting the exact same message. anyone out there have any idea how to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: My Comments Manager] Unreplied to comments do not display", on the site WordPress Support Forums:
    having the exact same problem. anyone out there that knows how to fix this bug?…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Countdown Timer] insufficient access?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-FB-comments] Fatal error: Uncaught OAuthException:", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting this error when i click "Connect Admin FBacc". Has anyone had this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-FB-comments] Fatal error: Uncaught OAuthException:", on the site WordPress Support Forums:
    ours is also not working. anyone from staff out there?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FourSquare Integration] RSS doesn't work to connect", on the site WordPress Support Forums:
    credentials still work. it wasnt live when i checked. so i made the tweak you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FourSquare Integration] RSS doesn't work to connect", on the site WordPress Support Forums:
    thanks SO much for posting on this rather old-ish thread. it now pulls in my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FourSquare Integration] RSS doesn't work to connect", on the site WordPress Support Forums:
    get the credentials?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FourSquare Integration] RSS doesn't work to connect", on the site WordPress Support Forums:
    credentials sent your way. thanks SO much!

    2 years ago