WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

hkhall

Profile picture of hkhall
  • Member Since: December 2nd, 2011
  • Created a topic, Unable to clear cache, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Galley browsing stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais. Thanks for that. Setting the columns to 0 appears to have worked, with…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Galley browsing stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Right, I still need help. I can now identify 2 problems: 1) The problem I…

    7 months ago

  • Created a topic, Galley browsing stopped working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to ""no images were found"", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, jenily! That did it. Splendid, really. Is there anywhere or anyhow that I…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""no images were found"", on the site WordPress Support Forums:
    No reply, no reaction, no solution? I know things are probably busy for everyone, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""no images were found"", on the site WordPress Support Forums:
    I have done that. Strangely, the NextgenGallery plugin is now at the new version again.…

    1 year ago

  • Created a topic, "no images were found", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 404 error when trying to view image attachment pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image click does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again. I tried that, but couldn't find what's wrong. I found one thing, however,…

    2 years ago

  • Created a topic, Image click does nothing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "403 error after changing Permalink settings", on the site WordPress Support Forums:
    So, I solved this by choosing a backup of data from the host server and…

    2 years ago

  • Created a topic, 403 error after changing Permalink settings, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Header Image Slider - Random Slide Order?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Twenty Eleven custom header images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Solved the issue by saving the images from the server, deleting them from WP and…

    2 years ago

  • Created a topic, Twenty Eleven custom header images not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Turkish characters", on the site WordPress Support Forums:
    I resolved this by using the proper html codes for the characters in question, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning: SimpleXMLElement:", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm that removing the "Sight Social Links" widget solved this problem. Thanks.

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: SimpleXMLElement:, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with Turkish characters, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "frontpage issue", on the site WordPress Support Forums:
    No answer anywhere?

    3 years ago

  • Created a topic, frontpage issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago