WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

xiao xiaoxiao

Profile picture of xiao xiaoxiao
  • Member Since: January 9th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "added gallery doesn't appear in list in subsite, multisite issue", on the site WordPress Support Forums:
    no luck. Thanks anyway. The problem is still the same. I think the rewrite rule…

    2 years ago

  • Posted a reply to "nextgen gallery couldn't see added gallery in subsite", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for reply. WP 3.5 with multisite enabled. here is detail: http://wordpress.org/support/topic/added-gallery-doesnt-appear-in-list-in-subsite-multisite-issue?replies=4

    2 years ago

  • Posted a reply to "gallery not working in wp3.5", on the site WordPress Support Forums:
    to khan: I can't find 516 and 530 line. Could you please copy&paste the around…

    2 years ago

  • Created a topic, lightbox gallery doesn't work for me, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "not working in multisite", on the site WordPress Support Forums:
    i can created cvg catergory. the folder was created in -root/blog/video-gallery/ some rewrite rules seem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "added gallery doesn't appear in list in subsite, multisite issue", on the site WordPress Support Forums:
    ngg: Version 1.9.10 wordpress: 3.5

    2 years ago

  • Posted a reply to "added gallery doesn't appear in list in subsite, multisite issue", on the site WordPress Support Forums:
    in subsite: Gallery path: / This is the default path for all galleries in mainsite:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "added gallery doesn't appear in list in subsite, multisite issue", on the site WordPress Support Forums:
    my .htaccess rules are as below: # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /…

    2 years ago

  • Created a topic, when use ultimate tinyMCE plugin, wpap icon disappeared, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, added gallery doesn't appear in list in subsite, multisite issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, nextgen gallery couldn't see added gallery in subsite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, multisite issue, added gallery doesn't appear in the subsite's gallery list, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, how to customize css output?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, not working in multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago