WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

hermesd

Profile picture of hermesd
  • Member Since: September 10th, 2013
  • Created a topic, product variations as gallery instead of dropdown, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, override required prices in product variations?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Deploy error-database connection failed", on the site WordPress Support Forums:
    That solved the problem. Just so you know, mediatemple.net is another provider where localhost doesn't…

    9 months ago

  • Created a topic, Deploy error-database connection failed, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "1.6.7 not working in safari and firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matteo, Thanks again for all your responses... No, I haven't installed any such plugins…

    9 months ago

  • Posted a reply to "1.6.7 not working in safari and firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matteo, I have tried clearing the cache in both browsers, and actually your background…

    9 months ago

  • Posted a reply to "1.6.7 not working in safari and firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matteo, Just noticed something else... If I set isinline="true", then in safari and firefox…

    9 months ago

  • Posted a reply to "1.6.7 not working in safari and firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your response. I'm not sure what has happened but it continues to not…

    9 months ago

  • Created a topic, 1.6.7 not working in safari and firefox, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not displaying properly in headway theme", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to let you know I seem to have figured out the problem, or…

    10 months ago

  • Created a topic, Not displaying properly in headway theme, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "installer.php downloads instead of running the installation", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to say thanks to everyone. This fix to .htaccess file worked for me.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Xcloner clone to localhost problems", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I'm running other sites on my local server that are executing PHP without a…

    12 months ago

  • Created a topic, Xcloner clone to localhost problems, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "installer.php downloads instead of running the installation", on the site WordPress Support Forums:
    I am actually already using the developer version--that was one of the first things I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "installer.php downloads instead of running the installation", on the site WordPress Support Forums:
    Hi lifeinthegrid, Thanks for your response... but it didn't solve my problem. I commented out…

    12 months ago

  • Posted a reply to "installer.php downloads instead of running the installation", on the site WordPress Support Forums:
    PS I have contacted media temple and they could not identify any problem on their…

    12 months ago

  • Posted a reply to "installer.php downloads instead of running the installation", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I am having exactly the same problem trying to clone a site hosted on…

    12 months ago

  • Created a topic, Code for captions in gallery thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago