WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

henry64

Profile picture of henry64
  • Member Since: August 17th, 2008
  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] Getting Fatal Error After Installing RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    I, too, got this fatal error message. I reverted back to version 1.6.6 and life…

    4 years ago

  • Created a topic, WordPress Stats plugin works differently on 2 sites, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Show image in FULL SIZE is missing", on the site WordPress Support Forums:
    I, too, would like to see the return of the "view full size" option.

    5 years ago

  • Posted a reply to "A feature that went away", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry. I got lost on my way to the NextGen forum. I posted my…

    5 years ago

  • Created a topic, A feature that went away, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Alex, I am just curious if this problem of blank gallery and image management…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    I went ahead and reverted back to the last working version I have (.98). BTW,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. What am I to look for?

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    For what it's worth, the latest version of NextGen, 1.2.0RC2, has this same problem --…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    The NGG version that is not working is 1.1.0. I have it 'plugged in' to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    Did this get resolved? Or maybe this problem is corrected with the pending release? Does…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] After uploading photos, gallery admin pages come up blank", on the site WordPress Support Forums:
    I hope this doesn't sound like I'm nagging, because that is not my intend. I'm…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Adding descriptions, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago