WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

hauruapai

Profile picture of hauruapai
  • Member Since: April 3rd, 2010
  • Created a topic, [Plugin: XML Sitemap Feed] Sitemap not working for all sites on WP Multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] Error loading stylesheet", on the site WordPress Support Forums:
    :D Well, gWebmasters is happy so and I Thank you RavanH - I don't care…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] Error loading stylesheet", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your replies - I checked the server and the files are in…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: XML Sitemap Feed] Error loading stylesheet, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Microkid's Related Posts] Version 3.0.1 Not displaying Related Posts at all", on the site WordPress Support Forums:
    Just done a full delete of the site then a clean install of WP -…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Microkid's Related Posts] Version 3.0.1 Not displaying Related Posts at all", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, GET http://successfulebaybusiness.com/wp-content/plu...p_s=bus&mrp_scope=3&mrp_post_type=post&mrp_id=22 GET http://successfulebaybusiness.com/wp-content/plugins/microkids-related-posts/mrp-search.php?mrp_s=bus&mrp_scope=3&mrp_post_type=post&mrp_id=22 404 Not Found 1.79s for the microkids-related-posts.js file // This…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Microkid's Related Posts] Version 3.0.1 Not displaying Related Posts at all, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to keep 2 col layout in Admin when custom pages are added?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Microkid's Related Posts] New Version causing problems", on the site WordPress Support Forums:
    @microkid - already did the works when it worked :D @noelmoralde - glad the tip…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Where does the ping list go now?", on the site WordPress Support Forums:
    fyi: The plugin "Activate Update Services" fixes this

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Microkid's Related Posts] New Version causing problems", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect - I installed the new one on the site, hit refreshed and all of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Microkid's Related Posts] New Version causing problems", on the site WordPress Support Forums:
    Nope - that has not fixed my sample of the no related posts plugin: I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Microkid's Related Posts] New Version causing problems", on the site WordPress Support Forums:
    @ noelmoralde I always keep backups of old plugins which is why I could upload…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Microkid's Related Posts] New Version causing problems, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Lost all categories on all my blogs", on the site WordPress Support Forums:
    ahh - and no I see that while all of my tags are showing, I…

    4 years ago

  • Created a topic, Lost all categories on all my blogs, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Installation problem on Plesk 8.6.0 with windows server", on the site WordPress Support Forums:
    is there any error message above what you posted above? that is just the paths…

    4 years ago

  • Posted a reply to "multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Seeing as you are ok with a clean install try this: Download WP to your…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Why is index.php showing up in my blog path", on the site WordPress Support Forums:
    This is to do with the Permalink structure: Settings > Permalinks is where you will…

    4 years ago

  • Posted a reply to "wordpress network", on the site WordPress Support Forums:
    This is exactly what happened to one of my sites which inspired me blog the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    this sounds like your WP installation is not in your root directory for your site…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Problems w/ 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I have just finished doing another multi site install and to save me from having…

    4 years ago

  • Created a topic, Where does the ping list go now?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite install - Network not showing under tools", on the site WordPress Support Forums:
    You also need to Create a Network and enable wildcard dns entries - I am…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to change About and create set pages for all new multisites?", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect andreda_r - that is exactly what I was looking for and I hope that…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to change About and create set pages for all new multisites?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. The page that all those threads talk about using to…

    4 years ago

  • Created a topic, How to change About and create set pages for all new multisites?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main domain", on the site WordPress Support Forums:
    I had marked it as Resolved when I last posted - There is not a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google News Sitemap Generator] Will not work properly with 3.0 and subdomains installed", on the site WordPress Support Forums:
    Found a solution - http://wordpress.org/extend/plugins/xml-sitemap-feed/ works well and great support if there are problems.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main domain", on the site WordPress Support Forums:
    I have done as you asked and tested the $maxURLS to -1 and that worked…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite problems with RC3", on the site WordPress Support Forums:
    @ mucky I also have installed RC3 with multisite and subdomains I did not have…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How can I call the BlogID?", on the site WordPress Support Forums:
    thank you dsader - that code works beautifully. I also appreciate the link and can…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to get a custom theme to automatically install on a new subdomain?", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu - thank you - 100% positive :D

    4 years ago

  • Created a topic, How can I call the BlogID?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to get a custom theme to automatically install on a new subdomain?", on the site WordPress Support Forums:
    thank you MichaelH for that :D If I change the wp-config.php file will those changes…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main domain", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you RavanH for all of your input - looking at the other post and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to get a custom theme to automatically install on a new subdomain?", on the site WordPress Support Forums:
    thank you both @ Ipstenu - New Blog Defaults at least I now know I…

    4 years ago

  • Created a topic, How to get a custom theme to automatically install on a new subdomain?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Cannot get Sub Domains to work on 3.0

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main domain", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, Firstly thank you for answering so promptly :D I have installed the new…

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Cannot get Sub Domains to work on 3.0

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google News Sitemap Generator] Will not work properly with 3.0 and subdomains installed, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: XML Sitemap Feed] WP3.0 Multi Sites - works on subdomains and not main domain, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite question", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress Multisite feature will work - I have just got mine to work *LOL* http://codex.wordpress.org/Create_A_Network…

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Cannot get Sub Domains to work on 3.0

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Cannot get Sub Domains to work on 3.0

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Cannot get Sub Domains to work on 3.0

    4 years ago

  • Posted a reply to ""-":1: bad command errors in crontab file, can't install.", on the site WordPress Support Forums:
    Not too sure if you found the answer - I also had this problem and…

    4 years ago

  • Created a topic, Themes Unexpected HTTP Error occured during the API request, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Cannot get Sub Domains to work on 3.0

    4 years ago