WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

harmonyinfotech

Profile picture of harmonyinfotech
  • Member Since: May 31st, 2012
  • Posted a reply to "No free plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I cannot understand this plugin is here when there is no basic version available without…

    2 months ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache Corrupted after upgrade to WP 3.9!", on the site WordPress Support Forums:
    What is your site url?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can't login because of cookies...", on the site WordPress Support Forums:
    Are you getting any error messages when trying to login to your site. Did you…

    7 months ago

  • Posted a reply to "SLIDER: images not sliding when page is refreshed", on the site WordPress Support Forums:
    What is your site url?

    7 months ago

  • Posted a reply to "F8 lite theme - No slideshow scrolling on homepage", on the site WordPress Support Forums:
    It could be because of a plugin or manually inserted code in header.php file.

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, we do provide paid wordpress support. You can search for us in google.

    7 months ago

  • Posted a reply to "F8 lite theme - No slideshow scrolling on homepage", on the site WordPress Support Forums:
    The first && was supposed to be & #038;& #038;

    7 months ago

  • Posted a reply to "F8 lite theme - No slideshow scrolling on homepage", on the site WordPress Support Forums:
    There is a javascript error on front page for following line if (script.readyState && script.onload!==null)…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Still can't delete plugin", on the site WordPress Support Forums:
    You can try installing http://wordpress.org/plugins/filebrowser/ plugin and browse to the easy-columns plugin folder and delete…

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it can be ignored.

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    You are welcome. Solving issues like this helps in improving my own skillsets.

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    Yes.

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, put sitemap.xsl there so that it will read it from the root folder which…

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    In the sitemap settings, under Advanced options, disable "Use default" for "Include a XSLT stylesheet"…

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, the file is readable at root folder. Chances are the .htaccess must be blocking…

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    I understand it isn't part of installation directions and in normal situation there is no…

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    The sitemap styling will be applied when that file is properly readable. As the file…

    7 months ago

  • Posted a reply to "My Sitemap Has No Styling", on the site WordPress Support Forums:
    The xsl file is having 403 Forbidden error. http://www.nintendonews.com/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl Try copying that in root folder…

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hueman] WP-pagenavi not working on posts", on the site WordPress Support Forums:
    Don't see any category having more than few posts.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Blog sites transfered to another server -> subsites not found anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Try flushing the permalinks. You can just select different option, revert back to original one…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    What is the css you have kept currently?

    7 months ago

  • Posted a reply to "site using Customizr completely frozen", on the site WordPress Support Forums:
    What is your site url?

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Top 10 Popular Posts v 1.9.8.5] Unable to display posts", on the site WordPress Support Forums:
    If you have jetpack enabled then you can try using Top Posts & Pages instead.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Remove the words on static page", on the site WordPress Support Forums:
    You can remove the following code from content-page.php <header class="entry-header"> <h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1> </header><!--…

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hueman] WP-pagenavi not working on posts", on the site WordPress Support Forums:
    Please provide your site url.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Tab Text Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    The following css code should fix it. #tab_title_wrap { margin-top:0px!important;margin-left:-90px!important; }

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    padding: 0px 550px; The value 550px for left and right padding is too high. Try…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, in that case you may need to edit the header.php file. See if you…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    No, the plugin to show the social media icons.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't run new themes", on the site WordPress Support Forums:
    Can you enable the debug mode in wp-config.php and then try activating the theme. It…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    What is the plugin you are using for it?

    7 months ago

  • Posted a reply to "What plugin is this?", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what you mean by that but it is definitely possible to create different…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Tab Text Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Can you provide the screenshot of the settings so that we can replicate it.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Sure you can enable it for 30 minutes which should be enough to check out…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    If you can enable it temporarily to be publicly viewable then it will be easier…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Tab Text Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Which option you are using? Tab Image or Tab Title?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Without seeing the site/code, it won't be easy to find what is the exactly problem.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    What is your site url?

    7 months ago

  • Posted a reply to "HTTP 500 error after upgrade to 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Going through the logs would be easiest to figure out the problem. Could be file…

    7 months ago

  • Posted a reply to "What plugin is this?", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like a custom coded solution. Post and Images belonging to each category are queried…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not every thumbnail is displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please provide the site url?

    7 months ago

  • Posted a reply to "pictures in the front page", on the site WordPress Support Forums:
    It isn't exactly clear what you are looking for. Can you provide your site link…

    7 months ago

  • Posted a reply to "NextGEN Gallery 2.0.40. - set caption width", on the site WordPress Support Forums:
    It may not be possible without changing the plugin code. You can specify fixed width…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Newbie Help", on the site WordPress Support Forums:
    Must be database login. You should be able to find the login details in wp-config.php.

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AnythingSlider for WordPress] CSS script conflict with Nivo Slider.. Anything not even runn", on the site WordPress Support Forums:
    Do you still have this problem ?

    2 years ago