WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gutterboy333

Profile picture of gutterboy333
  • Member Since: February 1st, 2009
  • Created a topic, Having WordPress control only certain pages with .htaccess?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "FancyBox 1.5 Update Broke the Popup Images", on the site WordPress Support Forums:
    nvm.... I ended up installing another plugin as we couldn't wait.

    1 year ago

  • Created a topic, FancyBox 1.5 Update Broke the Popup Images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Better image control mod?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress More QuickTag, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being applied or being VERY slow", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I have confirmed the caching issues only happen for LOGGED IN users; if you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being applied or being VERY slow", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, figured out the categories issue. Seems it's because by default it only outputs categories…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being applied or being VERY slow", on the site WordPress Support Forums:
    Well even though it's happening locally too, I got my host to check for caching…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being applied or being VERY slow", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I could give it a try, but I assume changing the theme would…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being applied or being VERY slow", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I got it to update (atleast the CSS). I actually had to make changes…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being applied or being VERY slow", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry but the blog is a part of the whole site & the site…

    2 years ago

  • Created a topic, Changes not being applied or being VERY slow, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Category pages getting 404", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, did what you suggested but no change. Still got 404's. Site is: http://www.juegosdemariobross.net/

    2 years ago

  • Created a topic, Category pages getting 404, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Getting pingbacks to show, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, TinyMCE version?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Plugin Parameter", on the site WordPress Support Forums:
    No no, I still want WP to add <p> tags, I just don't want to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Plugin Parameter", on the site WordPress Support Forums:
    I know TinyMCE advanced has what I'm looking for, but as I say, trying to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Plugin Parameter", on the site WordPress Support Forums:
    Trying to avoid using a plugin as don't want to have to deal with stuff…

    2 years ago

  • Created a topic, TinyMCE Plugin Parameter, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "is_front_page not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, got it working. I was using index.php for my static front page, but seems…

    2 years ago

  • Created a topic, is_front_page not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Editor formatting and colors", on the site WordPress Support Forums:
    That's what I will be doing. The html code that I copied into the editor…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Editor formatting and colors", on the site WordPress Support Forums:
    you would be using the dashboard - appearance - editor I don't use that, I…

    2 years ago

  • Created a topic, Editor formatting and colors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Confused on loading page content", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, if I call it the same way and make a content.php file and just…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Confused on loading page content", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it's similar, it has this.. <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?> So I'm guessing…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Confused on loading page content", on the site WordPress Support Forums:
    It's using the default template. The page is coming up fine when I go to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Confused on loading page content", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't output anything when I use that.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Confused on loading page content", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, doesn't work.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Confused on loading page content", on the site WordPress Support Forums:
    I thought that was just for the blog part of the site (posts, not pages)?…

    2 years ago

  • Created a topic, Confused on loading page content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Linking to pages in WP", on the site WordPress Support Forums:
    I found these but neither worked, all I got was an output of the ID…

    2 years ago

  • Created a topic, Linking to pages in WP, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Giving width to nav buttons in fixed width menu", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I know that, but what I mean is if you set the width of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Giving width to nav buttons in fixed width menu", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, if the buttons are moved from for example the first spot (first child) to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Giving width to nav buttons in fixed width menu", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrew. Robin..... that would cause issues if the buttons were moved around.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Giving width to nav buttons in fixed width menu", on the site WordPress Support Forums:
    menu-item-801 menu-item-802 menu-item-805 etc..

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is there a wp_nav_menu filter of any kind?", on the site WordPress Support Forums:
    It's not live right now, I'm just working on it on my local server. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Giving width to nav buttons in fixed width menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is there a wp_nav_menu filter of any kind?", on the site WordPress Support Forums:
    I've already read that page but nothing jumped out. I've also tried using the CSS…

    2 years ago

  • Created a topic, Is there a wp_nav_menu filter of any kind?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having issue with WordPress wp_enqueue_style/script", on the site WordPress Support Forums:
    Do you think it has anything to do with the URL having spaces in it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having issue with WordPress wp_enqueue_style/script", on the site WordPress Support Forums:
    I already tried that by adding the below to the functions.php file but got the…

    2 years ago

  • Created a topic, Having issue with WordPress wp_enqueue_style/script, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Admin bar not showing", on the site WordPress Support Forums:
    elizz.. it was ticked and the spacing for it wouldn't show if it was turned…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Admin bar not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I can't link to the site as it's on my local server.

    3 years ago

  • Created a topic, Admin bar not showing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Need to use some ID's in themes?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thank you! :)

    3 years ago

  • Created a topic, Need to use some ID's in themes?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago