WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

guix69

Profile picture of guix69
  • Member Since: February 16th, 2009
  • Posted a reply to "View deleted on update", on the site WordPress Support Forums:
    My bad for not reading the instructions... Thanks for the quick answer :)

    3 months ago

  • Created a topic, View deleted on update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "blank page with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't write to php.ini but it must override its values ;) Anyway I'm glad…

    5 months ago

  • Posted a reply to "blank page with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Modify only php.ini, that is the only place where this setting takes place.

    5 months ago

  • Posted a reply to "blank page with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, great plugin ! Really helpfull.

    6 months ago

  • Posted a reply to "blank page with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the reply. I found the problem thanks to the apache log on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "blank page with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Had to increase the php memory_limit A LOT. Don't know is this is site related…

    6 months ago

  • Posted a reply to "blank page with 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    actually it's the query debug which causes the blank page... PHP version: 5.5.5-1~dotdeb.1 Server: Apache/2.2.22

    6 months ago

  • Created a topic, blank page with 3.8, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "mlpostsslider on wp 3.5.1 = no slider!", on the site WordPress Support Forums:
    Please post your solution when you find one. Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link Titles when Inserting Media", on the site WordPress Support Forums:
    wow, I love WordPress but that's the kind of things I don't understand. Why would…

    1 year ago

  • Posted a reply to "how to apply stylesheet to subpages?", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the answer in case someone needs it :) function ccss_save() { global $post_ID;…

    2 years ago

  • Created a topic, how to apply stylesheet to subpages?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    I'll check the Apache config... I uncommented the line AddDefaultCharset UTF-8 in /etc/apache2/conf.d/charset but it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    damn it, I installed it locally on my PC and it works correctly. Then there…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    Just noticed what firebug says about the Response : Content-Type text/html; charset=iso-8859-1

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    What is weird is the difference between the 2 calls to the template file. The…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    I uninstalled it and installed the latest 5.3.1, same problem.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    I think we mean the same thing, the backoffice, the installer, which is available in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    I installed the plugin via the WP backoffice. But I'll check the encoding of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry it's the other way around. The first load is correct but the ajax loads…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    What is weird is that the first load of the page is wrong. When you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    @agelon, Thanks for the ideas The meta http-equiv is in place but doesn't work The…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    here is a test page on the 2011 theme http://vc.nuagebleu.eu/test/ could it be because of…

    2 years ago

  • Created a topic, CSS combine and JS combine, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pods - Custom Content Types and Fields] Fatal Error get()", on the site WordPress Support Forums:
    great news :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot (if I can help with the debugging I'd be glad to)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    don't like shortened links ? :) http://vc.nuagebleu.eu/marchand-de-vin/

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pods - Custom Content Types and Fields] Fatal Error get()", on the site WordPress Support Forums:
    exactly, thanks for looking into it.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pods - Custom Content Types and Fields] Fatal Error get()", on the site WordPress Support Forums:
    same thing for me, events manager installed as well...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    http://bit.ly/ScP7Vx

    2 years ago

  • Posted a reply to "Character problem in calendar month name", on the site WordPress Support Forums:
    Same thing happens with the twenty-ten theme with all plugins deactivated.

    2 years ago

  • Created a topic, Character problem in calendar month name, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "to make CAS Authentication working for WordPress 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Well I found out that curl was not installed on the server and it was…

    2 years ago

  • Posted a reply to "to make CAS Authentication working for WordPress 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, thanks for your reply, and for the timing :) I tried what you suggested…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] WordPress 2.9.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago