WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gsoundsgood

Profile picture of gsoundsgood
  • Member Since: October 23rd, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Remove post author?", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, the CSS option is not viable in this case for the reason you highlight…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Custom CSS/Styling for each slider", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi: thanks. anyway, I posted here because I did think that it is (or at…

    2 months ago

  • Created a topic, Remove post author?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Custom CSS/Styling for each slider", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Latest version of both WordPress and Smooth Slider, but I don't see where…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Language switcher not showing the correct hyperlinks", on the site WordPress Support Forums:
    the suggestion here helped me to fix the issue with wronk linking of the widget…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Restoring your Static Homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. Apparently, I simply did not read through the new instructions.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] How to enable Lightbox?!!?!?!?!!", on the site WordPress Support Forums:
    you need to install separately a plugin based on lightbox: like this one: http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-plus/ after…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Postie] Attachment links are not displaying in Post", on the site WordPress Support Forums:
    did you find any fix to have both galleries and attachments?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Postie] Change auto gallery settings", on the site WordPress Support Forums:
    This fixed it for me http://wordpress.org/support/topic/plugin-postie-lightbox-not-working-for-gallery-images?replies=5#post-3226064

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Postie] Lightbox not working for Gallery images", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you noelgreen, this did the trick. brilliant.

    2 years ago