WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

grungepuppy

Profile picture of grungepuppy
  • Member Since: December 30th, 2005
  • Created a topic, [gallery] shortcode no longer validates, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [gallery link="file"] not working..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [gallery] not linking to file, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Date AND Cat post...", on the site WordPress Support Forums:
    excellent! i scooted some things around and this is what worked: <?php $yr = $_GET['yr'];…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Date AND Cat post...", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the response! i couldn't quite get that to work how i wanted, but…

    4 years ago

  • Created a topic, Date AND Cat post..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Edit Image" - image does not show up...", on the site WordPress Support Forums:
    OH WOW! i know it's been a while since i posted and checked this entry,…

    4 years ago

  • Created a topic, Templtes and the Image Editor..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Site hacked and Q's about Exploit Scan results", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm... interesting. i was all set to post about my failed attempt, but then i…

    4 years ago

  • Created a topic, Site hacked and Q's about Exploit Scan results, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Edit Image" - image does not show up...", on the site WordPress Support Forums:
    AT LAST! i found the issue. it was indeed the template i was using. i…

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Edit Image" - image does not show up...", on the site WordPress Support Forums:
    i really don't know if anyone's looking at this, but i thought i'd keep updates…

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Edit Image" - image does not show up...", on the site WordPress Support Forums:
    i literally tore down my site and built it back up piece by piece due…

    4 years ago

  • Created a topic, Import not working at all..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Edit Image" - image does not show up...", on the site WordPress Support Forums:
    new development. to be sure that it wasn't dreamhost's fault, i made a new install…

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Edit Image" - image does not show up...", on the site WordPress Support Forums:
    still having this problem. i tried a number of things, including the popular deactivating all…

    4 years ago

  • Created a topic, "Edit Image" - image does not show up..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, ignore directories while using pretty permalinks, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Paging Pages/Articles, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to ".htaccess on non-wp directory...", on the site WordPress Support Forums:
    'secret' is a directoy that has nothing to do with wordpress whatsoever... website: mysite.com where…

    5 years ago

  • Created a topic, .htaccess on non-wp directory..., on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Next Post in Cat without Excluding?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "My "terribly broken" code still not working...", on the site WordPress Support Forums:
    nm, i found a way to fix it. thanks anyway!

    8 years ago

  • Posted a reply to "My "terribly broken" code still not working...", on the site WordPress Support Forums:
    can anyone tell me, then, if this version of zend is out of date with…

    8 years ago

  • Created a topic, My "terribly broken" code still not working..., on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Page slug template tag?", on the site WordPress Support Forums:
    this helped me as well. thanks! it was just what i was looking for!

    8 years ago

  • Posted a reply to "Why doesn't my "the_content('Read more...');" tag work?", on the site WordPress Support Forums:
    what a bummer!will have to find a work around then...

    8 years ago

  • Posted a reply to "Why doesn't my "the_content('Read more...');" tag work?", on the site WordPress Support Forums:
    pardon, i meant i had an issue similar to vvugia's, with the stuff under "more"…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Why doesn't my "the_content('Read more...');" tag work?", on the site WordPress Support Forums:
    ditto... does no one have a solution to this, or know why it's doing it?

    8 years ago