WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gregma

Profile picture of gregma
  • Member Since: June 30th, 2008
  • Germany
  • www.gregel.com
  • Find me on:

  • Posted a reply to "No Autocomplete with 2.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    High Five :-) Everything fine again, thanks for the fix!

    1 year ago

  • Created a topic, No Autocomplete with 2.3.1, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "autocomplete and [st-tag-cloud] broken", on the site WordPress Support Forums:
    Great :-) Looking forward to see your update, Amaury!

    3 years ago

  • Posted a reply to "autocomplete and [st-tag-cloud] broken", on the site WordPress Support Forums:
    Autocomplete seems to be broken again with WP 3.3?!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags auto-complete stopped working in 3.1 RC2", on the site WordPress Support Forums:
    Looks very good, great job :-))

    4 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags auto-complete stopped working in 3.1 RC2", on the site WordPress Support Forums:
    PS: And I use "Google Lib" since months, so something must be working different with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags auto-complete stopped working in 3.1 RC2", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I finally found the problem... I also use the Plugin "Use Google Libraries", seems…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags auto-complete stopped working in 3.1 RC2", on the site WordPress Support Forums:
    ..still not working with WP 3.1 and ST 2.0-beta5 I really miss it, pleeeease fix…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Related post feature missing...why?", on the site WordPress Support Forums:
    ...another one missing the "related posts"!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Limit Login Attempts] PHP Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi johanee :-) I deleted the option and saved them again at the backend, now…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Limit Login Attempts] PHP Error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP Polls 2.40 when I vote it says it's loading and keeps loading forever", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same "loading forever and ever" bug... I put the other same security…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] White page after activate minify HTML", on the site WordPress Support Forums:
    Works fine now! Thanks, ocean :-)

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] White page after activate minify HTML", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem... "PHP Fatal error: Can't load Minify/HTML.php, open_basedir restriction." Maybe it's…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Trackback & Pingback related tip/help", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm that my blog (2.8) won't sent pingbacks, if the Plugin "Video Quicktags"…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Viper's Video Quicktags] Pingbacks, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Search Everything] No searchresults with 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I only get no results if I set "search categories" to "yes"

    5 years ago

  • Posted a reply to "NextGEN Gallery interfering with WP 2.8 dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    @boilr - Right, I use 2.8 I had a similiar problem with the dashboard, couldn't…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Polls] Error500 with language file, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "NextGEN Gallery interfering with WP 2.8 dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    @boilr... I use both, nextgen and wp-pools. Everything works fine for me at the dashboard!

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Search Everything] No searchresults with 2.8, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Options-Manager] - WordPress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    Yes... this plugin made an error500 at my blog after upgrade 2.7.1 -> 2.8 I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard and plugin tabs not open on click", on the site WordPress Support Forums:
    Same Error here... It's the Ad Manager...

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Advertising Manager] Dashboard Notice", on the site WordPress Support Forums:
    Great, it works! Thanks for the quick solution :-)

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Advertising Manager] Dashboard Notice, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] NGG 1.0.1 Widgets - center?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.7 wants update to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, will take a nap ;-) Thx!

    6 years ago

  • Created a topic, 2.7 wants update to 2.7, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] swobjects 2.0.4", on the site WordPress Support Forums:
    Alex, I added a line into your nggwidget.php and into the nggfunctions.php ("included" the script…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] swobjects 2.0.4", on the site WordPress Support Forums:
    Thx :-)

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] swobjects 2.0.4, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox", on the site WordPress Support Forums:
    Yesss.... Now everythign works fine! Great :-))

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, unfortunately to comment out the CSS didn't help...

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox", on the site WordPress Support Forums:
    lol, thanks for your help flowdrops... No idea why I thought that you're the author…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox", on the site WordPress Support Forums:
    Now I have the same error... no describtion or "full" link. It's the ajax-comment-plugin too...…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Audio Player] Version 2.0 beta released", on the site WordPress Support Forums:
    I want to add to my last post that I get only the JS-Errormesasge, when…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Audio Player] Version 2.0 beta released", on the site WordPress Support Forums:
    Everything works fine, but IE7 shows me a script error... "J.parentNode ist Null oder kein…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] problem witj flash upload", on the site WordPress Support Forums:
    * Betriebssystem : Linux * Server : Apache/2.0.53 (Linux/SUSE) * Speicherverbrauch : 16.23 MByte *…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] problem witj flash upload", on the site WordPress Support Forums:
    No, nothing... I see this "flash progress-bar" till 100% for the last pic, that's it.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] problem witj flash upload", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here... I select three pics, see them at the window but only the…

    6 years ago