WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

greggh3

Profile picture of greggh3
  • Created a topic, default Apache server page showing [FIXED], on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Block IP Address not working?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Committed [895553] to Plugins Trac:
    adding compatibility to 3.9

    4 months ago

  • Posted a reply to "Brings down site on activation...", on the site WordPress Support Forums:
    Where is your website hosted? In order to use the Options you need the AllowOverride…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Brings down site on activation...", on the site WordPress Support Forums:
    I'm happy to help you get this going. What errors are you seeing? Where are…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Something's not right", on the site WordPress Support Forums:
    this could be a result of some css overriding your image width/height of those that…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Something's not right", on the site WordPress Support Forums:
    also i see big-background-image is 1500x725 and not 550x734

    1 year ago

  • Posted a reply to "Something's not right", on the site WordPress Support Forums:
    what retina device are you checking with? macbook pro? if so can you check in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Something's not right", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't tested this a ton, but setting the background size css should work, you…

    1 year ago

  • Committed [758366] to Plugins Trac:
    version 1.1 - new faq questions and updated install info.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Something's not right", on the site WordPress Support Forums:
    If you're doing images as background images in css, you'll need to set the width…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Something's not right", on the site WordPress Support Forums:
    Hi DrFingerless, please set the dimensions via html on that image to 550x135 and you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "iOS 7", on the site WordPress Support Forums:
    I have tested it on iOS7 beta 6 for iphone 5 and it works good.…

    1 year ago

  • Committed [742269] to Plugins Trac:
    testing and working great with older versions and new beta version of 3.6

    1 year ago

  • Committed [735141] to Plugins Trac:
    corrected version number for plugin.

    1 year ago

  • Committed [735139] to Plugins Trac:
    updated the install and faq of the read me file.

    1 year ago

  • Committed [729188] to Plugins Trac:
    fixed double folder

    1 year ago

  • Committed [729187] to Plugins Trac:
    banner for plugin page

    1 year ago

  • Committed [729178] to Plugins Trac:
    Updated the readme.txt with new faq.

    1 year ago

  • Committed [729177] to Plugins Trac:
    Initial Commit

    1 year ago

  • Posted a reply to "Gallery images linking to attachment page", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried fixing that cache error that is showing up? disable any caching and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Broken in WP3.5?", on the site WordPress Support Forums:
    nevermind. turned out to be unrelated.

    2 years ago

  • Posted a reply to "My Shortcodes Won't Load Completely :(", on the site WordPress Support Forums:
    try reinstalling wordpress on the new server. That may fix it. Could also be a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shortcodes don't work", on the site WordPress Support Forums:
    if your shortcodes are built into the theme, you'll need to pull the code from…

    2 years ago

  • Created a topic, Broken in WP3.5?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual and HTML Editor are missing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this applies to any of you, but a client had the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "403 Error Message", on the site WordPress Support Forums:
    @Rikard - Id suggest either leaving NetSol but at the least I would upgrade to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mage Enabler - Any Sample Sites", on the site WordPress Support Forums:
    thanks! we used magento as the front-end and the two blogs are using 1 install…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mage Enabler - Any Sample Sites", on the site WordPress Support Forums:
    I just launched this site that uses Mage Enabler. http://www.leadinglady.com

    4 years ago

  • Posted a reply to "403 Error Message", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE! hope this helps someone else. I installed wp in a sub directory. I put…

    4 years ago

  • Posted a reply to "403 Error Message", on the site WordPress Support Forums:
    just had this happen to me on a client's website. What did they have to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Limit Search Results to Custom Post Type?", on the site WordPress Support Forums:
    bgajus - what a great nugget!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Mage Enabler and MAMP", on the site WordPress Support Forums:
    its the absolute url you need. not sure where you installed MAMP but for me…

    4 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, httpd.conf and .htaccess Directory questions

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, httpd.conf and .htaccess Directory questions

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, httpd.conf and .htaccess Directory questions

    6 years ago

  • Started topic in the WPMU forums, httpd.conf and .htaccess Directory questions

    6 years ago