WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gornik321

Profile picture of gornik321
  • Member Since: January 19th, 2006
  • Posted a reply to "Side menu goes below", on the site WordPress Support Forums:
    It works fine in fireforx. Try to edit the css. In the style.css file look…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Blix Contact Form not working?", on the site WordPress Support Forums:
    My mail server is Microsoft Exchange 2003 running on Windows 2003. I don't know what…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Blix Contact Form not working?", on the site WordPress Support Forums:
    hi I had the same problem. I'm running on windows using exchange server and had…

    8 years ago

  • Posted a reply to "All I want is a login button.", on the site WordPress Support Forums:
    sorry I forgot to add the link code: <?php global $user_ID; get_currentuserinfo(); if('' == $user_ID){…

    8 years ago

  • Posted a reply to "All I want is a login button.", on the site WordPress Support Forums:
    try this: <?php global $user_ID; get_currentuserinfo(); if('' == $user_ID){ ?> <img src="button-in.jpg" alt="login" /> <?php…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Importing old posts when starting with WP", on the site WordPress Support Forums:
    yes it is. there is a built-in function in the administration panel IMPORT->Blogger

    8 years ago

  • Posted a reply to "WP Cache DOES work with WP 2.0x - Installation instructions here", on the site WordPress Support Forums:
    Did the same thing to make it work on windows except the define('WP_CACHE', true);. I…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Default Kubrick Theme Fixed..Including 1px footer/header shift...", on the site WordPress Support Forums:
    now we'll have to worry how things look in IE6, IE7 and FF. Or even…

    8 years ago

  • Created a topic, User registration, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Upload works but I can't browse or browse all", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/56690?replies=9

    8 years ago

  • Posted a reply to "Include html on wordpress main index page only?", on the site WordPress Support Forums:
    you can write this: <?php if (is_home()){ ?> your html code here <?php } ?>…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Need to move image to the left.", on the site WordPress Support Forums:
    on this page: http://www.albums.seacloudies.com/wordpress/gallery/ you've got the source code all wrong(two heads are send) on…

    8 years ago

  • Posted a reply to "How do I add a QuickTime movie to a blog entry?", on the site WordPress Support Forums:
    @holly2000: do the same programs exist for windows platform

    8 years ago

  • Posted a reply to "Images upload but no thumbnails or preview", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to WP 2.0.2 today and the same thing happened again. I changed these lines…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Text In sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    there is no close tag in this line <h4>Random Pics from The Gallery:<h4>

    8 years ago

  • Posted a reply to "CoXiS WeBlog", on the site WordPress Support Forums:
    @piotr82: how did you make the tabs(tags, options, comments)? whitch prog language(javascript??)

    8 years ago

  • Posted a reply to "Images upload but no thumbnails or preview", on the site WordPress Support Forums:
    there are no post_status='attachment'! But I found out what was wrong? I have MySQL 5…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Intranet Installation view site link takes me to directory", on the site WordPress Support Forums:
    in the apache2 install dir go to conf subdir and open httpd.conf file. Find this…

    9 years ago

  • Posted a reply to "new user registration - no password sent", on the site WordPress Support Forums:
    @eidi: wordpress sends the email to user "admin" (his e-mail) But to send emails you…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Intranet Installation view site link takes me to directory", on the site WordPress Support Forums:
    whitch web server are you using? (apache, IIS,...)

    9 years ago

  • Posted a reply to "Images upload but no thumbnails or preview", on the site WordPress Support Forums:
    @class: don't have imagemagic installed. I get a successfull upload and the thumbnail but stull…

    9 years ago

  • Posted a reply to "No drafts saved... Anywhere!", on the site WordPress Support Forums:
    @peibul: I fixed the problem by editing wordpress files. This happens if you have mysql5…

    9 years ago

  • Posted a reply to "No drafts saved... Anywhere!", on the site WordPress Support Forums:
    have the same problem? Thanks for the help

    9 years ago

  • Posted a reply to "uploading files", on the site WordPress Support Forums:
    I can upload a file but I dont get a Browse All tab after. The…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Images upload but no thumbnails or preview", on the site WordPress Support Forums:
    Have the same problem. Do you need any special php extentions? I have mbstring, gd2,…

    9 years ago