WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Gnovald

Profile picture of Gnovald
  • Member Since: December 3rd, 2011
  • Posted a reply to "Widgets don't work after upgrade do 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    There we have it - the plugins!!! I have deactivated all (four) plugins and suddenly…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets don't work after upgrade do 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I done that now, but no change in the behavior of the widget settings in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets don't work after upgrade do 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the sites are on the same physical server. The main one is in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets don't work after upgrade do 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yeap I have done everything else, no solution yet... /A

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets don't work after upgrade do 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I checked with my host and they don't support mod_pagespeed on their servers. Is this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widgets don't work after upgrade do 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip, but there was nothing useful there! So I still need some…

    2 years ago

  • Created a topic, Widgets don't work after upgrade do 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Have Slideshow in one blog but not the other blog?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago