WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

glosshog

Profile picture of glosshog
  • Member Since: April 4th, 2013
  • Posted a reply to "Changing default networks", on the site WordPress Support Forums:
    could you please advise how i can change them myself? thanks

    2 weeks ago

  • Created a topic, Changing default networks, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, 2 Conflicts found, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    i am using it on a multisite but it is not ideal. problem is it…

    3 months ago

  • Created a topic, WP 3.9 Update Error, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Permission, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Options Missing, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7", on the site WordPress Support Forums:
    i tried this but it did not work :(

    4 months ago

  • Posted a reply to "Pro Version Still shows Contact Menu?", on the site WordPress Support Forums:
    yes i am having the same problem

    4 months ago

  • Created a topic, Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Hide Poster info", on the site WordPress Support Forums:
    yes the little user profile and user name

    5 months ago

  • Created a topic, Hide Poster info, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Nothing showing on your page after adding shortcode?", on the site WordPress Support Forums:
    strike that, it's working for me now.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Nothing showing on your page after adding shortcode?", on the site WordPress Support Forums:
    Same with me. The page is displaying nothing. Do I understand correctly that it does…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Multisite compatible?", on the site WordPress Support Forums:
    actually i just found that it is a conflict with another plugin. what is the…

    5 months ago

  • Created a topic, Multisite compatible?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Not all feeds are acting are the same, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Video category pages defaulting to blog posts", on the site WordPress Support Forums:
    resolved: looked like i deleted the no title page with shortcode. fixed :)

    5 months ago

  • Created a topic, Categories Not Updating, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Videos missing from admin", on the site WordPress Support Forums:
    thankyou. i implemented the first instruction and that worked in the case of displaying the…

    5 months ago

  • Created a topic, Video category pages defaulting to blog posts, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Youtube Thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    i tried this however the images are still too small.

    5 months ago

  • Created a topic, Youtube Thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, MP3 Player, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Width and height of videos", on the site WordPress Support Forums:
    yes i have the same question please

    6 months ago

  • Created a topic, Facebook Videos, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "posting to P2", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, also have tested on Firefox and Chrome and receive the following message. "Whoops looks…

    6 months ago

  • Created a topic, posting to P2, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "P2 could not connect with WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    actually i am getting this message on my p2 when trying to post link: http://bit.ly/1a0n9L6

    7 months ago

  • Created a topic, Videos missing from admin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to make video play inline on facebook", on the site WordPress Support Forums:
    great i will keep my eye on this

    7 months ago

  • Created a topic, MP3 Player, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Buddypress, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Error displaying, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Buddypress 1.8", on the site WordPress Support Forums:
    fyi I am using Multisite, could this be the problem? is the plugin Multisite enabled?

    9 months ago

  • Created a topic, Buddypress 1.8, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Not hiding all menu options, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Not Multisite, all users can still change settings back", on the site WordPress Support Forums:
    i found that as a super admin of a multi network you can hide the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Twitter keeps generating new users", on the site WordPress Support Forums:
    woops! i just posted this fault as well, happening to me also

    11 months ago

  • Created a topic, Twitter glitch, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Buddypress Activity, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Buddypress, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Sidebars and widgets, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Show Grid, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Unspecified errors Facebook and Google", on the site WordPress Support Forums:
    yes i am receiving unspecified error #6 with Facebook login also.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unspecified error. #6 odnoklassniki.ru", on the site WordPress Support Forums:
    Zachot can you please tell me if i add that line before or after line…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin Settings Missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not entirely working with buddypress, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Dashboard Widget Title, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago