WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Glennbosch

Profile picture of Glennbosch
  • Member Since: July 4th, 2013
  • Created a topic, It just works great, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "shortcodes icon gone on all WP 3.9 installs", on the site WordPress Support Forums:
    I also have a problem (theme replete) I just updated to WordPress 3.9 and the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to pull custom attributes for product on shop/category page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to you all works perfect, well done

    7 months ago

  • Created a topic, Translation is not shown, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Jetpack Share button not shown, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Map only loads when resizing screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Robert, Yes, many thanks for the fix and very swift response. The map(s) loads…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Map only loads when resizing screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Robert fyi, A response from the theme developer: ------------------------------------------- Hey! Actually it seems to…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Map only loads when resizing screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Robert, Great, the plugin is: WooCommerce Custom Product Tabs Lite version 1.2.4 | by…

    10 months ago

  • Created a topic, Jus great, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Map only loads when resizing screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Robert, hetrwith the link please select the tab "Wijnproducent" Within this tab I use…

    10 months ago

  • Created a topic, Map only loads when resizing screen, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not working after update to V1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tips, I got it up and running.... 1) I made a back-up…

    1 year ago

  • Created a topic, Not working after update to V1.5, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago