WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gj-tje

Profile picture of gj-tje
  • Member Since: June 18th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[feature requests] New features for Register Plus", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, something went wrong here, hahaha. Please close this one! :)

    6 years ago

  • Created a topic, [feature requests] New features for Register Plus, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [feature requests] New features for Register Plus, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Register Plus] Variables for custom mail", on the site WordPress Support Forums:
    nvm, got it fixed! :)

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Register Plus] %invitecode% not showing up in either email", on the site WordPress Support Forums:
    And I got it fixed! There's another plugin causing some problems with this great plugin,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Register Plus] %invitecode% not showing up in either email", on the site WordPress Support Forums:
    Strangely enough if I don't pretty things up, I still miss %user_login%, the rest is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Register Plus] %invitecode% not showing up in either email", on the site WordPress Support Forums:
    I am using HTML mails btw, to pretty things up... :)

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Register Plus] %invitecode% not showing up in either email", on the site WordPress Support Forums:
    %user_login% doesn't work here. Also at FF 3.0.3 and I am using latest from the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Register Plus] %invitecode% not showing up in either email", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using WP 2.6.3 as well as I am? :) I have the same…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Register Plus] Variables for custom mail, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "API Key WordPress.com Stats", on the site WordPress Support Forums:
    I also chose for replace, the site tells me that the plugin is working now,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "API Key WordPress.com Stats", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having same problem here too. Installed also Askimet and this plugin. When prompted for…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[bug] Users have access to admin", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, suppose it was a setting from within the role manager plugin! My apologies!…

    7 years ago

  • Created a topic, [bug] Users have access to admin, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago