WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gholemu

Profile picture of gholemu
  • Member Since: October 11th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Media not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Glad it worked. :) If no other problems, I guess you could mark the thread…

    2 years ago

  • Posted a reply to "link to and open external file", on the site WordPress Support Forums:
    I don't really know how things work with NAS, but a link (in the traditional…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved site to root dir but still links to old site", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure, Bolt. It really depends on more than one thing. Always back-up. After that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard Menu", on the site WordPress Support Forums:
    No worries, I just said that to make sure we're on the same page. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "links not working", on the site WordPress Support Forums:
    You should try back-up your WP installation and then do a complete re-installation of WP.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard Menu", on the site WordPress Support Forums:
    What theme you're using? What WP version? In order to discuss about the same things…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved site to root dir but still links to old site", on the site WordPress Support Forums:
    Search and replace with phpmyadmin: http://gregrickaby.com/2011/05/how-to-do-a-find-and-replace-with-phpmyadmin.html If I was to do it, I'd do this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/correct-permissions-settings?replies=17 You first need to change the writing permissions for wp-content/uploads if you have this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved site to root dir but still links to old site", on the site WordPress Support Forums:
    If I look at the page source of your blog I get this: <link rel="stylesheet"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved site to root dir but still links to old site", on the site WordPress Support Forums:
    For updating the paths and links in the database I'd suggest you use Notepad++ (it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "link to and open external file", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like there's no http in that address and you placed the slashes in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Moved site to root dir but still links to old site", on the site WordPress Support Forums:
    Say you made all the necessary changes in your database? Updating the paths and everything?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Force path sub.domain.com/file.jpg instead of domain.com/sub/file.jpg", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I've managed to do it somehow, following another thread. Solution: Store uploads in this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to add current "Year" in post title", on the site WordPress Support Forums:
    Guess it's not really possible at this point or there's too much work for an…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form] can't access settings page from within amin panel", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. I'm not really sure it's a plugin problem, rather somthing…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Force path sub.domain.com/file.jpg instead of domain.com/sub/file.jpg", on the site WordPress Support Forums:
    Tough chances to get an answer for this since I don't even know how to…

    2 years ago

  • Created a topic, Force path sub.domain.com/file.jpg instead of domain.com/sub/file.jpg, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Mobile Domain] 403", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I've managed to fix this within Cpanel, it was that document root problem. Thanks…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Mobile Domain] 403, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to add current "Year" in post title", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I have now: <title><?php if (is_home()) : ?><?php bloginfo('name'); ?> - <?php bloginfo('description');…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to add current "Year" in post title", on the site WordPress Support Forums:
    This is the link (google shortened so it's not indexed by search engines) http://goo.gl/BppYE I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to add current "Year" in post title", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your answer. I've tried the snippet above, it doesn't work, not sure why.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to add current "Year" in post title", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, figured that out, it's working now. But All in One SEO "covers" it in…

    3 years ago

  • Created a topic, How to add current "Year" in post title, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Website just showing code - cannot login to webpage.", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like you have a base64 encoding there. Could it be that you have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Where is this link located on my site?", on the site WordPress Support Forums:
    @chrissmit can you please copy-paste your footer.php content here (if it's not a prob for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "I got proble while I was updating plugins.", on the site WordPress Support Forums:
    Try manually downloading all the plugins you have in wp-content/plugins/ and overwrite them with the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Active widgets empty in admin area", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I've found the problem: Subscribe2 plugin, a modified line. Got rid of it and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Active widgets empty in admin area", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody, please? I've even updated to WP 3.2 - nothin's changed.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Facebook "like" button not working", on the site WordPress Support Forums:
    But nope, it's still not working.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Facebook "like" button not working", on the site WordPress Support Forums:
    Found this, maybe is of any help: http://developers.facebook.com/blog/post/390/

    3 years ago

  • Posted a reply to "All the likes disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I've found this about LIKE buttons stop working: http://developers.facebook.com/blog/post/390/ Don't know though if this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "All the likes disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    I have it aswell! It started two days ago...

    3 years ago

  • Posted a reply to "Timthumb doesn't show thumbnails in wordpress. I tried everything", on the site WordPress Support Forums:
    @ccortina, the hosting provider is a local one from Romania. I'm quite sure it's not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to change permalink month number to month name", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, everybody confronts with the same prob around. Maybe there'll be a solution.

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to Log IN?", on the site WordPress Support Forums:
    There could be other causes for your problem, please check these: http://codex.wordpress.org/Login_Trouble http://wordpress.org/support/topic/admin-login-returns-404-not-found?replies=10 http://wordpress.org/support/topic/wp-admin-returns-404?replies=9 http://www.techzoomin.com/wordpress-login-issueswp-admin-showing-404-error-page/…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to edit page permalink structure, if used custom WP directory", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if it's possible that a WP installation contains different urls (as your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG Editor", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/visual-editor-stuck-in-html-mode?replies=6 http://wordpress.org/support/topic/wordpress-editor-stuck-in-html-view?replies=8

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to edit page permalink structure, if used custom WP directory", on the site WordPress Support Forums:
    You define your WP directory in Settings->General wp-admin/options-general.php The address should contain site.com/fld But for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to Log IN?", on the site WordPress Support Forums:
    If you want your root to be site.com you should extract the WP archive (the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How do I embed Email Subscribe into a post/page?", on the site WordPress Support Forums:
    Do you use a Feedburner subscribe box?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Timthumb doesn't show thumbnails in wordpress. I tried everything", on the site WordPress Support Forums:
    ccortina, I think I have the same prob, I even changed the timthumb.php file, still…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to edit page permalink structure, if used custom WP directory", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure I've understood your problem. Here's about permalinks. And if you want your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to Log IN?", on the site WordPress Support Forums:
    yoursite.com/wp-login.php your username your pass

    3 years ago

  • Posted a reply to "Facebook "like" button not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Stopped yesterday, 29 June 2011.

    3 years ago

  • Created a topic, Active widgets empty in admin area, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Most Popular This Month?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also looking for this, is there a plugin you're talking about or is the…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Arslania Acronym Kelimeler] This plugin works with 3.0.4, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: New User Email Set Up] 2.9.2 - Broken?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Still no fix? 'Cause I'm having the same problem as above, users can't register,…

    4 years ago