WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

getpeppered

Profile picture of getpeppered
  • Member Since: September 19th, 2010
  • Created a topic, Video Autoplay ONCE -- Rev Slider, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Video Integration -- script isn't working", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps it's also worth mentioning that I added the script in the header.php, because I…

    2 years ago

  • Created a topic, NextGen Video Integration -- script isn't working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Space between Title and Text on Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Hi WPyogi, Thanks, I have tried to add this to the CSS code, but it…

    2 years ago

  • Created a topic, Space between Title and Text on Pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template works in Chrome, not in Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    Hi WPyogi, I made a few changes, but the bold issue seems to be because…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template works in Chrome, not in Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    I have Firefox on a regular computer, which is where the fonts are bold (as…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template works in Chrome, not in Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    @WPyogi! Thank you SOOOO much, I really appreciate your help! That fixed it in Firefox…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template works in Chrome, not in Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    @Mat: Thanks! I changed the !doctype, but that didn't make a difference. @WPyogi: I did…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template works in Chrome, not in Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your quick response. I am not sure what validating means. What kind…

    2 years ago

  • Created a topic, Template works in Chrome, not in Firefox or IE, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tagline and nav menu won't bold", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Wassimo, Neither of those options worked. Actually, it seems like the problem is with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tagline and nav menu won't bold", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, I checked "inspect element" in IE, and it shows that the bold is being…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tagline and nav menu won't bold", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, yes I did install firebug as well...tried to work with that a little bit,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tagline and nav menu won't bold", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Wassimo, Does it always have to be after a? Because this one doesn't work…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tagline and nav menu won't bold", on the site WordPress Support Forums:
    Hi esmi, I installed Firefox, and it actually bolds there...but not in IE or Chrome.…

    2 years ago

  • Created a topic, Tagline and nav menu won't bold, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS and HTML help", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! This is awesome, very easy changes! If anyone knows how to add a sidebar…

    4 years ago

  • Created a topic, CSS and HTML help, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago