WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Gegeadmin

Profile picture of Gegeadmin
  • Member Since: January 9th, 2011
  • Created a topic, how to group-erase spams ?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, menu items disappear when posting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, sites acting erratically, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Menu", on the site WordPress Support Forums:
    I have a very similar problem: - sometimes I just cannot save the modified menu…

    2 years ago

  • Posted a reply to "posts self-duplicate", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Krishna. I already changed the Theme without success. Having to test my plugins one…

    2 years ago

  • Created a topic, posts self-duplicate, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] WP 3.4 Multi site and W3TC", on the site WordPress Support Forums:
    So true ! When I tried to network activate this plugin, I lost all access…

    2 years ago

  • Posted a reply to "You do not have sufficient permissions to access this page.", on the site WordPress Support Forums:
    I got the same problem just after installing the multisite version on 3.3.1. The network…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unwanted automatic duplication of posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip. I was going to say that it looked like my Twitter…

    3 years ago

  • Created a topic, unwanted automatic duplication of posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] CDN - Required for plugin to work?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry people, but I don't get it. I have that same problem as described, ("…

    4 years ago

  • Posted a reply to "The feed does not have subscriptions by email enabled", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with still another theme. It seems to be a compatibility…

    4 years ago