WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

geerthoekzema

Profile picture of geerthoekzema
  • Member Since: May 26th, 2009
  • Posted a reply to "Invalid argument supplied for foreach().....", on the site WordPress Support Forums:
    Same error here. We maintain about 30 to 40 sites. But only one is erroring…

    3 months ago

  • Posted a reply to "MFUNC still not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Arnarstef, The W3TC_DYNAMIC_SECURITY is 'just' a constant. As far as i know it wont…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Minified and combined files, still loading seperately", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, any new ideas on this issue? I don't :(

    9 months ago

  • Posted a reply to "Minified and combined files, still loading seperately", on the site WordPress Support Forums:
    An additional note The site is haardenhout.nl, the WP installation is on haardenhout.nl/cms

    9 months ago

  • Created a topic, Minified and combined files, still loading seperately, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "meta noindex, follow doesnt show up on paged pages", on the site WordPress Support Forums:
    nvm - it looks like that the problem is due to a theme issue. WordPress…

    10 months ago

  • Created a topic, meta noindex, follow doesnt show up on paged pages, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "MFUNC still not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting a bit frustrated... I really appreciate this plugin, but when the fragment caching…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MFUNC still not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frederick, Thnx for your reply. Unfortunately it didn't work out. There are no .old…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fatal Error after upgrade to 1.4.7", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, I fixed it. Same problem as here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-fatal-error-using-this-when-not-in-object-context

    1 year ago

  • Posted a reply to "Fatal Error after upgrade to 1.4.7", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same error. I'm running a multisite. Do you have any information about…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MFUNC still not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frederick, Is there any news on this issue? Are we doing anything wrong? I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MFUNC still not working", on the site WordPress Support Forums:
    It's not working for me. The mfunc function never seems to work correct with me...…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Rich snippets getting removed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mtekk, First of all. If you are changing you plugin it would be great…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Rich snippets getting removed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mtekk, Thanks for your reply. I'm using the schema.org data-vocabulary now. So all problems…

    1 year ago

  • Created a topic, Rich snippets getting removed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WPMU / Network: minify is not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frederick, It solved itself with one of the new updates. Thank you for your…

    1 year ago

  • Created a topic, WPMU / Network: minify is not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Updated Plugin, FTP issues recurring", on the site WordPress Support Forums:
    Ah well, I't almost working now. 1. Deactivate the plugin 2. Remove all files (cache…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Updated Plugin, FTP issues recurring", on the site WordPress Support Forums:
    Same problems here, what i've tried so far: 1. add define('FS_METHOD', 'direct'); 2. that worked…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Creating a custom search", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Deutschwulf, I'm missing the search argument in your arguments. In order to get the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Creating a custom search", on the site WordPress Support Forums:
    Ok; found the solution. In short: 1. create the ajax call's you want, and your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apply With LinkedIn Button Not Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Ah well.. I actually red the error and added my domain as a API domain…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apply With LinkedIn Button Not Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Martijn, I have the same issue as jawdat. I'm getting the "You must specify…

    2 years ago

  • Created a topic, Creating a custom search, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: qTranslate] Latest version destroying data -- horrifying", on the site WordPress Support Forums:
    Adding this code to function .php worked for me function cbnet_tinymce_config( $init ) { //…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: qTranslate] Latest version destroying data -- horrifying", on the site WordPress Support Forums:
    There is this solution: http://www.teslina.com/748/wordpress/qtranslate-code-syntax-bugfix/#comment-11 Didn't work for me though... Maybe someone got an other…

    2 years ago

  • Created a topic, get_pagenum_link and ajax, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom posts pagination based on all posts", on the site WordPress Support Forums:
    Well, got it fixed. Old code: $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1; $loop =…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom posts pagination based on all posts", on the site WordPress Support Forums:
    In addition: The posts are displayed via index.php. If I use a page-template with the…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom posts pagination based on all posts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Page templates gone WP 2.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    fixed it: Sometimes it is necessary to switch to the WordPress Default Theme, then back…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page templates gone WP 2.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    Is there already a solution for this problem? I have a similar problem. I have…

    5 years ago