WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

geeknj

Profile picture of geeknj
  • Member Since: January 31st, 2005
  • Created a topic, Underline in preformatted text broken in 3.2?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Whole site is suddenly blank!", on the site WordPress Support Forums:
    This is freaky. I have 2 wordpress sites hosted on the same provider (NetFirms) under…

    6 years ago

  • Created a topic, Move host/domain name - redirect, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Alignment all messed up -- text and sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    When you upgraded, since you were using Kubrick, did you follow any of the items…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Alignment all messed up -- text and sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be the images are blowing the alignment. You made the one image smaller…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Alignment all messed up -- text and sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    If I go to a specific month for archives, it displays fine - see http://www.theviewfrommysofa.com/?m=200410…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Alignment all messed up -- text and sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like you were using the default style.css (and it validates) so what did you…

    9 years ago

  • Posted a reply to "right menu is missing with IE", on the site WordPress Support Forums:
    Did you replace your #menu with the one above? Does it still not show up…

    9 years ago

  • Posted a reply to "right menu is missing with IE", on the site WordPress Support Forums:
    Try the following for your #menu in style.css: #menu { background: transparent; /* padding: 20px…

    9 years ago

  • Posted a reply to "right menu is missing with IE", on the site WordPress Support Forums:
    Valid syntactically and valid logically are 2 separate things ;-) If I remove the margin-left:…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Way to show link titles on hover only?", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent. I didn't even notice the submenu of "tabs" under the Links option in admin.…

    9 years ago

  • Posted a reply to "right menu is missing with IE", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not a CSS wiz, but the following looks odd to me: #menu { width:…

    9 years ago

  • Posted a reply to "right menu is missing with IE", on the site WordPress Support Forums:
    First, you should look to correct all style sheet errors: http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fmireldar.elvenbook.com%2Fwp-content%2Fthemes%2FCarrots%2Fstyle.css&usermedium=all What is the "html"…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Upgrading done.. no wordpress?", on the site WordPress Support Forums:
    There wasn't any reason to restore the MySQL files. They were backed up just in…

    9 years ago

  • Posted a reply to "The Upgrade Guide.", on the site WordPress Support Forums:
    I did my upgrade by backing up my wp_ tables, modifying the backup script (replace…

    9 years ago

  • Posted a reply to "IE Text size issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, looks good now, other then the color is a bit light for my tastes.

    9 years ago

  • Posted a reply to "IE Text size issue", on the site WordPress Support Forums:
    I think the specific error is you're missing a semi-colon in the H4 section on…

    9 years ago

  • Posted a reply to "IE Text size issue", on the site WordPress Support Forums:
    Don't know for sure, but if I valid your CSS there are some errors, and…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Way to show link titles on hover only?", on the site WordPress Support Forums:
    I can't seem to find the right combination, if it exists, to display links the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Specific RSS", on the site WordPress Support Forums:
    See if http://wordpress.org/support/topic.php?id=17396 helps. Seems to be the same question/solution as what you're looking for.

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comment notification emails sent to wrong addy", on the site WordPress Support Forums:
    If you look in MySQL in the wp_options table, there's a value for admin_email that…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Change Footer Color?", on the site WordPress Support Forums:
    If the footer you want to change is the one at http://www.jamfull.com/blog/ and you're referencing…

    9 years ago

  • Posted a reply to "RSS Feeds not working", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try the suggestion at: http://mosquito.wordpress.org/view.php?id=903 It worked for me. I replaced the line…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade 1.2 to 1.5 - print.css reference needs addressing", on the site WordPress Support Forums:
    I did the upgrade from 1.2 to 1.5 (in a separate directory/set of tables) to…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Remove <h2> from links list", on the site WordPress Support Forums:
    Why is the Links section the only one with H2 tags around it? You can…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Plug In Hair Raising-ThrowingThePuter-Problems!", on the site WordPress Support Forums:
    For the header already sent, see: http://codex.wordpress.org/Answers-Trouble_Shooting#Headers_already_sent The error in the SQL seems to be…

    9 years ago

  • Posted a reply to "RSS doesn't work, get 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the same thing on my upgrade. Saw some other errors (see http://wordpress.org/support/topic.php?id=23713 )…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Installation Errors - Mock Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I'm doing a mock upgrade. I created another instance of my current WP directory and…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Validate my SQL?", on the site WordPress Support Forums:
    You don't need a subquery here. The following should work, though it's done freehand and…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Small Bug - Advanced Editing on New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Also noted that on the Categories "tab" under Options, it states: Note: Deleting a category…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Small Bug - Advanced Editing on New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Noticed that if I don't have a category selected and click the Advanced Editing button…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Lost Password Reset - code error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm a new WP user and ran into some issues when I tried to move…

    9 years ago