WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gecampbell

Profile picture of gecampbell
  • Member Since: November 18th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] New "Edit CSS" feature adds paragraph tags", on the site WordPress Support Forums:
    It was the "Markdown on Save Improved" plugin that was doing it. FYI, it's also…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack by WordPress.com] New "Edit CSS" feature adds paragraph tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Woohoo! Unchecking #4 fixed it for me — live preview works. So, with #4 checked, the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have IP setting I have #1-#4 checked (I've also tried it with #2 off,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, I added a new site, mapped it to a new domain, and Live Preview…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Mike — yes, I've kept the error log file open the entire time. Nothing there.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. I'll see if I can test that with a new subdomain on my old…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think it has anything to do with a subdomain. My primary domain is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    WORKAROUND INSTRUCTIONS: 1. Go to Tools, Domain Mapping, and change the primary domain to be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, when I revert to using the subdomain as the primary, then live preview functions…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Got it to break. Once I installed wordpress-mu-domain-mapping AND configured a separate domain (instead of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, new child site at http://a.xlerb.com and Live Preview DOES work now. I presume that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I have a new site set up at http://xlerb.com but I haven't enabled multisite…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I've gone through and turned off about 80% of them, but your suggestion is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it's 100% reproducible on my system. I have tried with a dozen or so…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    I finally figured out how to create a bug/ticket, so here's the one to track…

    2 years ago

  • Created a new ticket, #21235, in Core Trac:
    Live Preview does not work when MULTISITE is enabled

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    This is NOT fixed in WordPress 3.4.1, sadly.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    I will confirm that live preview works in the base domain of the multisite install.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Live Preview in WP 3.4 Multisite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't work for me, either; also multisite. Could they have shipped this without ever testing…

    2 years ago

  • Created a topic, Jetpack video embed fails on youtu.be URLs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Unknown logout key", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, figured it out — You have to fun the setup from the Site Admin ->…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Unknown logout key", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, the table wp_domain_mapping_logins does not exist. Wonder where that comes from?

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Unknown logout key", on the site WordPress Support Forums:
    I cannot login on any mapped domain: [Tue Dec 29 10:51:15 2009] [error] [client 71.92.250.150]…

    5 years ago

  • Posted a reply to "preg_replace: Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length", on the site WordPress Support Forums:
    This started when PHP upgraded to 5.2.1 and is still broken

    7 years ago

  • Posted a reply to "preg_replace: Compilation failed: lookbehind assertion is not fixed length", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to have started when I upgraded PHP5 to 5.2.1 under FreeBSD 6.2 (same…

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Unpretentious WP-MU hosting

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Installing WPMU with Apache2

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, email text change...

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Problem with safe_mode

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, MySpace sued for copyright infringement

    8 years ago