WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

galder56

Profile picture of galder56
  • Member Since: December 14th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, Image not displaying in XP IE8, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Multisite problem and question", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help. I did the AllowOveride All and it did not change. But…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Multisite problem and question", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. I tried different permalinks and saved. Same result only the default permalink is working.

    7 days ago

  • Created a topic, Multisite problem and question, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Best install to upgrade easily, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Question about Best installs for Self Hosted Site", on the site WordPress Support Forums:
    Any suggestions appreciated.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Question about Best installs for Self Hosted Site", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. I have it designed in Web Matrix. I have had a lot of issues…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Question about Best installs for Self Hosted Site", on the site WordPress Support Forums:
    Also I have heard that the 64 bit versions are unstable, is this true? Thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Question about Best installs for Self Hosted Site, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Time problem", on the site WordPress Support Forums:
    I changed time to target time to : 23:59:59 I have in two locations. on…

    11 months ago

  • Created a topic, Time problem, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Upload Media Error", on the site WordPress Support Forums:
    If your using IIS 7 this worked for me.. not sure in other situations.. Here…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upload Media Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hope this helps others having similar issues.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upload Media Error", on the site WordPress Support Forums:
    From IIS 7 forum.. found fix. You need to make sure your application pool user…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upload Media Error", on the site WordPress Support Forums:
    I am hoping this is what you mean.. https://docs.google.com/document/d/162VLoRPT5YDOWpYvV4uM0roQWQmjZeJtSjdHZwgar_Y/edit?usp=sharing

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upload Media Error", on the site WordPress Support Forums:
    From new build or old? thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Upload Media Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attacment", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, Just for fun I created a clean install of wordpress. no webmatrix.. just IIS…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attacment", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded the files.. did not fix media error and because I am using web…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attacment", on the site WordPress Support Forums:
    I am upgrading on Host Server.. Do I need to stop all services before upgrading…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attacment", on the site WordPress Support Forums:
    Okay.. I have read up on how this is done. My WP file structure is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attacment", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is running on MS SQL and WebMatrix with microsoft web platform.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error saving media attacment", on the site WordPress Support Forums:
    Oh.. one thing I did not mention.. which may affect the possible fix is the…

    2 years ago

  • Created a topic, Error saving media attacment, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago