WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

gaialabs

Profile picture of gaialabs
  • Member Since: October 17th, 2012
  • Posted a reply to "No pictures shown in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    The problem was caused by the plugin "WordPress MU Domain Mapping". I had to delete…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MPMU + uninstall/disable", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mika, I did this, or I misunderstood the meaning of "main site". Actually the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "MPMU + uninstall/disable", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I've got the same problem and I applied the same method, but in my…

    1 year ago

  • Created a topic, No pictures shown in Media Library, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite/Network bug since upgrade from 3.5 to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Mika, this solved the problem indeed.

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite/Network bug since upgrade from 3.5 to 3.5.1, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain Mapping missing from subdomains", on the site WordPress Support Forums:
    Indeed. It seems there is something wrong or a bug with this because when it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain Mapping missing from subdomains", on the site WordPress Support Forums:
    Well, apparently the solution is different that what I did :-) You can simply go…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain Mapping missing from subdomains", on the site WordPress Support Forums:
    I just found out the problem for this issue. You have to activate the plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain mapping menu not present under Tools in subsites", on the site WordPress Support Forums:
    I found the problem. You have to activate the plugin within *all* *subdomains*, not only…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain mapping menu not present under Tools in subsites", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Just started some debug and it seems that a function is not called, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain mapping menu not present under Tools in subsites", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Ron, Yes, it is checked. I verified that already as it is mentioned in…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Domain mapping menu not present under Tools in subsites, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago