WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fuzzie

Profile picture of fuzzie
  • Member Since: February 17th, 2005
  • Created a topic, Stopped Working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirect www link to specific page/post", on the site WordPress Support Forums:
    *bump* I can't believe we are the only ones with this problem?

    12 months ago

  • Created a topic, Redirect www link to specific page/post, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Nice Function, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Email Invisibliser] Output in a span rather than a div?", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to show the name instead of the link? I'd like that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Change Template For Category Listing", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, thanks....that solved it. Sometimes you just need help with search terms.

    1 year ago

  • Created a topic, Change Template For Category Listing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Hard Code Options, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to ".htaccess for child site uploads?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured out my issue: I had this in my htaccess RedirectMatch 301 /([0-9]+)/([0-9]+)/([0-9]+)/(.*)$ http://mydomain.com/$4…

    1 year ago

  • Posted a reply to ".htaccess for child site uploads?", on the site WordPress Support Forums:
    I wish that fixed mine... My rule was already RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]

    1 year ago

  • Posted a reply to "RewriteRule for .htaccess for uploaded files in a child site?", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue, same condition. Worked before upgrading to 3.5.1. I can see the image attachment…

    1 year ago

  • Posted a reply to "icons-ecast hosed", on the site WordPress Support Forums:
    Can I just download these icons and serve them up from my WP install?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom index.php for Subsite", on the site WordPress Support Forums:
    resolved, if statement worked

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom index.php for Subsite", on the site WordPress Support Forums:
    This might be the answer... http://wordpress.stackexchange.com/a/43172 But not what I really want to do. Can…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom index.php for Subsite", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I thought I had solved it, but the static page doesn't give me what…

    1 year ago

  • Created a topic, [Widget Logic] Hide Empty Category, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom index.php for Subsite", on the site WordPress Support Forums:
    I resolved it with a static page.

    1 year ago

  • Created a topic, Custom index.php for Subsite, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site Name still links to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    I have Version 1.3.0...is there a newer version?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Name still links to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect...thanks...great support, very prompt, and 100% correct! Is it ok to put it at the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Name still links to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    I added that to my styles.css, and it removes the WP logo from the middle,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Name still links to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Cool, how do we remove the WordPress logo in the header?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can it work for a link category", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever figure this out? I'm looking for the same thing.

    2 years ago

  • Created a topic, [Google Calendar Widget] Multiple Calendars, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite only works for main blog", on the site WordPress Support Forums:
    This post might have solved it.... Thanks!! http://wordpress.org/support/topic/fresh-install-subfolder-multisite-infinite-redirect-loop-sub-blog-login?replies=33

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite only works for main blog, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Cart Just Spins", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I think we tracked down the problem... When the plugin did the global replace…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Cart Just Spins, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Content Gone", on the site WordPress Support Forums:
    FIXED! I deactivated all the plugins, one at a time. Jerome's Keywords Allows keywords to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Content Gone", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a link to the site: http://charlesrector.com/ I've tried creating a new post, page…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Content Gone", on the site WordPress Support Forums:
    Activated Twenty Ten...same thing.

    2 years ago

  • Created a topic, Content Gone, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite with subdirectory: themes are not displayed correctly in the subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked the box.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite with subdirectory: themes are not displayed correctly in the subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, I should have been clearer. Under Network Admin | Sites | edit any…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite with subdirectory: themes are not displayed correctly in the subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    FIXED: I fixed it by going to the subsites, and editing this: Update siteurl and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite with subdirectory: themes are not displayed correctly in the subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I can, but it only screws up for logged in users. We have 25 subsites,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite with subdirectory: themes are not displayed correctly in the subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue... main site updated fine, and looks fine. All the subsites…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Display Widget on Home Page or Landing Page", on the site WordPress Support Forums:
    FIXED: I used this in the widget logic plugin: is_home() or ! wp_get_referer("Domain.com") If a…

    2 years ago

  • Created a topic, Display Widget on Home Page or Landing Page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wiki lite] WordPress wiki plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to take the WP sidebar off the wiki pages, but can't figure out…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Breaks Home Page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Mailing List Option, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "NextGen Update Just Loops", on the site WordPress Support Forums:
    FIXED: I found and followed this, and it worked: 1. Network deactivate. 2. Activate on…

    3 years ago

  • Created a topic, NextGen Update Just Loops, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.0 then non-sticky posts gone", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue, I think the problem is in loop.php: $post_class = ( is_home() && is_sticky()…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Google Calendar Not Displaying Dates", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed. Was an os related problem, not word press. Sorry.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Google Calendar Not Displaying Dates", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot, we use Google Calendar Widget & Short Code

    3 years ago

  • Created a topic, Google Calendar Not Displaying Dates, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "MU Site stopped sending mail", on the site WordPress Support Forums:
    It was relayhost = mydomain.com in main.cf of the postfix configuration. Thanks to cmoates for…

    4 years ago

  • Created a topic, MU Site stopped sending mail, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago