WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

frengo70

Profile picture of frengo70
  • Member Since: January 4th, 2013
  • Posted a reply to "problem with widget G+ Plus One", on the site WordPress Support Forums:
    I can't understand. i'm using the sz-google widget. i can't undersand where it found the…

    1 month ago

  • Created a topic, problem with widget G+ Plus One, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, strange error, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, error with mobile, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, sticky post, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, zoom level, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "big problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    right i have understood after that i have posted. well... i hope to have understood.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "big problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.startingupper.net/wp-content/uploads/2013/11/0881home-biz.jpg but the name of this image is "Image home-biz.jpg" sometimes add a prefix like…

    7 months ago

  • Posted a reply to "problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    no. look: http://www.startingupper.net/wp-content/uploads/2013/11/0881home-biz.jpg but the name of this image is "Image home-biz.jpg" is very strange…

    7 months ago

  • Posted a reply to "problem with image name", on the site WordPress Support Forums:
    i'm asking to all developers of plugin that work with image... i'm really have thousands…

    7 months ago

  • Created a topic, big problem with image name, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, problem with image name, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, problem with image name, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, error 404 instead index page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "incorrect path even though file exists", on the site WordPress Support Forums:
    Hello I have the same problem Hi Pedro I have a problem form many image…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with disqus, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, problem using transposh, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto-tags] Auto Tags Settings not working", on the site WordPress Support Forums:
    I can't find the settings at all! :(

    1 year ago

  • Created a topic, Running since: 38244 sec., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, sitemap not exist, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, transposh and sitemap, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, bulk action, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago