WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fratony

Profile picture of fratony
  • Member Since: May 13th, 2013
  • Created a topic, Fatal error: Allowed memory size (using DB backup only and alt zip), on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I have been able to repeat the issue myself using a mobile device and…

    3 months ago

  • Created a topic, Rename wp-login.php and Google Analytics, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. Just so I can understand (I'm afraid I am not a…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    See the comments under these recent polls as an indication... http://schoolsimprovement.net/todays-poll-bring-device-schemes-tablets-school-good-idea/ http://schoolsimprovement.net/todays-poll-tolerance-policies-place-schools/

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bad Request", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting the same problem but it is an apparently random - but quite…

    3 months ago

  • Created a topic, Can I specify color references?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Can we change the color of the > arrows?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Fit width to container, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Official Twitter widget randomly not pulling feeds across multiple sites, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Help - all videos are suddenly starting with autoplay - but setting is off", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried the [youtube autostart=no] code on the most recent video and that made…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Help - all videos are suddenly starting with autoplay - but setting is off", on the site WordPress Support Forums:
    Applian - that's bizarre - I am using Chrome too and they are definitely autostarting…

    11 months ago

  • Created a topic, Help - all videos are suddenly starting with autoplay - but setting is off, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Error locks me out", on the site WordPress Support Forums:
    I think I am having the same problem, intermittently, but on just one of the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using duplicator after excluding /wp-content/uploads;", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the feedback - that's the process I was expecting but appreciate getting the…

    1 year ago

  • Created a topic, Using duplicator after excluding /wp-content/uploads;, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can you add a whitelist IP address during lockdown?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago