WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fran330

Profile picture of fran330
  • Member Since: December 31st, 2011
  • Posted a reply to "Please switch to my new plugin - BMo Expo", on the site WordPress Support Forums:
    Will you still answer questions about Scroll Gallery ? I am asking because I use…

    3 months ago

  • Created a topic, Empty caption shows a small box, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    WOWWW! Awsome, Mr Jonradio! It even fixes other minor symptoms, like getting a blank page…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    OK

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    If looking closer at my website would help, I'll be happy to make you a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to undefined method stdClass::add_query_var()", on the site WordPress Support Forums:
    I am the person. I just posted in the thrad mentionned by Mr Jonradio, that…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    Aaaaah! I found a solution. It's not the way it should work ideally but it…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    Aaaaah! I found a solution. It's not the way it should work ideally but it…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    OK For your info, 1) This site is under construction. It's not public yet. So…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your time :) I just tried with WP-DEBUG set to true (with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    I complete my answer. Yes, when Jonradio is not activated, NGG works properly. The Jonradio…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. About the logical next step you advise at the en…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, when all plugins are activated except Jonradio, all works fine, and when all plugins…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much :)

    4 months ago

  • Created a topic, Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Updates: conflict between NGG & Jonradion Multiple Themes, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Could it work when fixed height ?", on the site WordPress Support Forums:
    OK. Thank you :-)

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Alleluyah! My problem is resolved. It was coming from my htaccess file and I found…

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    I am sorry, Ipstenu. My images ARE on my server. I didn't know that subsite's…

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    With Twenty Twelve or with my theme (made with ThemeFrame), it behaves the same. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    OK. Thank you.

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried with theme Twenty Twelve. After activating it, I cleared the site's cache…

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    I tried everything you said, except switching to a default theme. I'll try that later…

    7 months ago

  • Posted a reply to "All images gone and can't upload anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Update of my problem I got help on the ThemeFrame forum, so I could fix…

    7 months ago

  • Created a topic, All images gone and can't upload anymore, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "updraftplus: errors in backup. Not completed", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for swift response. I just followed the Google Drive procedure, which I have…

    8 months ago

  • Created a topic, updraftplus: errors in backup. Not completed, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Could it work when fixed height ?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Why doesn't it work when height is fixed?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Question about translation", on the site WordPress Support Forums:
    OK. Thank you.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Question about translation", on the site WordPress Support Forums:
    ??? I guess I'll translate juste for myself then.

    10 months ago

  • Created a topic, Question about translation, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "non English languages not enabled?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you

    10 months ago

  • Posted a reply to "non English languages not enabled?", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, you wrote: In that case there may be some text that appears in English…

    10 months ago

  • Created a topic, non English languages not enabled?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    hmm no, I didn't now. All that re-testing and blablabla I did yesterday for nothing!…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Placeholder: apart from "*", no other character than a-z 0-9 in my Default text. In…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Real good the double placeholders for Name and Email. Warning messages too. If you want…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    hmm no, I hadn't put anything in the Default field. Now it works of course.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Just reloaded and reset style settings. "Hide label" works perfectly. "Default as placeholder" doesn't work…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Yes you can change the plugin folder by FTP and not lose any changes. Yes…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    I just reloaded plugin + reset styles. Everything looks perfect now :-) It's great to…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    OK I eat dinner and I do it just after.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Beta version: my feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for extensive response, Mike, and for quick fixes. Many of the things you…

    10 months ago

  • Created a topic, Beta version: my feedback, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, How to remove account?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach() after plugin upgrade on v.2", on the site WordPress Support Forums:
    Same error for me on multisite. As you said above, Photocrati, it works on the…

    12 months ago

  • Created a topic, I LOVE this plugin!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Perfect!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Would love to have categories from current post be highlighted", on the site WordPress Support Forums:
    It's weird that your current page item is not bold now... I'm sorry I couldn't…

    1 year ago