WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

frameitsam

Profile picture of frameitsam
  • Member Since: January 1st, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Since 3.9 update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank You Pat for the prompt response. All seems good again.

    3 months ago

  • Created a topic, Since 3.9 update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Ver 2.0.4 trouble, No Events Found", on the site WordPress Support Forums:
    I uploaded a screen capture, http://www.ansleyne.com/Capture.JPG.

    4 months ago

  • Created a topic, Ver 2.0.4 trouble, No Events Found, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Compatible with WP 3.6?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "**BROKEN** Since updating to WP 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    THANK YOU, WORKS PERFECTLY! I really appreciate your dedicated support to this very valuable plugin.…

    12 months ago

  • Created a topic, **BROKEN** Since updating to WP 3.6, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "e-commerce loyalty system", on the site WordPress Support Forums:
    No. Never did.

    1 year ago

  • Created a topic, Best of the Best, a MUST have plugin!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert into media trouble with 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I did disable all the plugins, and it DOES work with only Akismet running. So…

    2 years ago

  • Created a topic, Insert into media trouble with 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "bug in 3.5 beta media insert?", on the site WordPress Support Forums:
    I have updated to the newest version today (v 3.5), and the "Insert into Post"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "After upgrading it works but I get an Error message", on the site WordPress Support Forums:
    There was an update the corrected the trouble. All is running great again.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Only listing 10 testimonials", on the site WordPress Support Forums:
    I've added the suggested additional code (below) to the end my functions.php but it still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "After upgrading it works but I get an Error message", on the site WordPress Support Forums:
    Dittos, same error for me too.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Table won't align, want centered", on the site WordPress Support Forums:
    You are the best Cenay. THis worked perfectly! And thanks for the super fast reply.

    2 years ago

  • Created a topic, Table won't align, want centered, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Doc Embedder] Safari Browser on MacBook, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Important announcement - one time please", on the site WordPress Support Forums:
    Good Grief this is driving everyone crazy! I've got a right mind to find something…

    2 years ago

  • Created a topic, e-commerce loyalty system, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Seeking any input re: e-Commerce plugins, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, header image in place of Site Title/Tagline, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Image list left aligned on page, want it to be centered, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, IE troubles, oh no say it aint so..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Property - WordPress Powered Real Estate and Property Management] RETS Integration with , on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TinyMCE Advanced] Seems to be broken in WP 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin seems to be working just fine in the page edit view, however when…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: tinymce advanced] my visual editor buttons have disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin seems to be working just fine in the page edit view, however when…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google maps] loading..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago