WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Frank McClung

Profile picture of Frank McClung
  • Member Since: March 5th, 2007
  • Posted a reply to "Sticky Element Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Needed to add the "push up" div to make it work.

    5 months ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Sticky Element Not Working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "number_format() error when trying to add new plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here with the add new plugins page after updating to wp 3.7.1. Can…

    9 months ago

  • Created a topic, CF7 settings disappear from wp-admin panel...deny permission, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Slideshow not loading, image overlay not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pinterest Pin It Button For Images] Plugin causing icon images pushing text down", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Sean!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pinterest Pin It Button For Images] Plugin causing icon images pushing text down", on the site WordPress Support Forums:
    Sean, I've uploaded version 1.0 and am still getting a shift on the icons. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pinterest Pin It Button For Images] Plugin causing icon images pushing text down", on the site WordPress Support Forums:
    Any update on the new version that will fix this?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Pinterest Pin It Button For Images] Plugin causing icon images pushing text down, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Background Manager] Long Image Load Time", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. I think all is well. Thanks for the help.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Background Manager] Long Image Load Time", on the site WordPress Support Forums:
    Now working in Safari and Chrome...only Firefox to figure out...

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Background Manager] Long Image Load Time", on the site WordPress Support Forums:
    Tried it again and it works in Chrome, not in FF or Safari

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Background Manager] Long Image Load Time", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the prompt reply. I've had to delete the plugin, but will try it…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Background Manager] Long Image Load Time, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: My Content Management] Using Shortcodes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Stay on Page Pop Up When Adding Page to Menu, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Hyperlink button asks if I want to "Stay on Page" when I try to add a link", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem with the same stay/leave issue when I try to save…

    3 years ago

  • Created a topic, WP Admin load script error on Menus page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress menu limit problem on Media Temple (GS)", on the site WordPress Support Forums:
    I saw that link, thanks. Nothing I've tried has worked. Interestingly, it's also doing the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress menu limit problem on Media Temple (GS)", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue with a client site on the GS. I've tried all…

    3 years ago

  • Created a topic, After domain move, post [gallery] images not showing up, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] Dialog box is not resizing either auto or manual", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry guys, I don't remember how I solved this problem (if I even did). I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Popup] Pop-up Not showing up in IE8/9", on the site WordPress Support Forums:
    I gave up on this plugin. I wouldn't trust the paid version if the free…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Modal Dialog] Dialog box is not resizing either auto or manual", on the site WordPress Support Forums:
    Bueller?

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Modal Dialog] Dialog box is not resizing either auto or manual, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Popup] Pop-up Not showing up in IE8/9, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Insert NexteGen Gallery picture as if it where from media library", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Insert NexteGen Gallery picture as if it where from media library", on the site WordPress Support Forums:
    So, I've been reading through all the documentation and forums for NextGen for an implementation…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: File Gallery] Tags from different posts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post Content Disappearing When Saving Drafts", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. What I did was save the post with a smaller amount of…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] How to display image title over thumbnails in a gallery?", on the site WordPress Support Forums:
    Same question. I can't seem to find the shortcode to do this.

    5 years ago

  • Created a topic, Mobile Pack not showing content and subpages, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Tiny MCE buttons not showing up...tried everything", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks esmi. It was the version of Kalimi Flash Embed plugin I was running. Once…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Tiny MCE buttons not showing up...tried everything", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I tried different machines and browsers. Still nothing. I have a version of WP…

    5 years ago

  • Created a topic, Tiny MCE buttons not showing up...tried everything, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page Templates in WordPress 2.5?!", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem in WP 2.6.1 with my page template field magically disappearing.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar Items not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    help?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar Items not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Here it is. Unfortunately, one plugin seems to have just broken the layout of the…

    7 years ago

  • Created a topic, Sidebar Items not showing up, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Archives 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help. I've got it now. Sorry to frustrate you.

    7 years ago

  • Posted a reply to "Archives 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Could you give me an example of the proper link to get to the…

    7 years ago

  • Created a topic, Archives 404 error, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, 1320 Error, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "error line 1320. WP won't install", on the site WordPress Support Forums:
    Michael, I've been trying to install WP and have gotten the same errors: - First…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Blogroll management", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same issue on the Write Post Categories sidebar: `WordPress database error: [Unknown…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WordPress database error: Unknown column 'link_count'", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same issue with an upgrade from 2.0 to 2.1.1., only I…

    7 years ago