WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fishnyc22

Profile picture of fishnyc22
  • Member Since: April 11th, 2011
  • Replied to an idea, Limit thumbnail-size generation to custom post type

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "HTML Tags in %content% now possible", on the site WordPress Support Forums:
    I love your plugin! But I found this to be an issue for me as…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PTE on Windows Server (no images appear)", on the site WordPress Support Forums:
    Ha! Thanks Doctor!

    6 months ago

  • Posted a reply to "PTE on Windows Server (no images appear)", on the site WordPress Support Forums:
    ah that did it. thanks pal. I guess this windows server doesn't like coffee scripts?…

    6 months ago

  • Posted a reply to "PTE on Windows Server (no images appear)", on the site WordPress Support Forums:
    It's unfortunately also blank on that screen as well.

    6 months ago

  • Posted a reply to "PTE on Windows Server (no images appear)", on the site WordPress Support Forums:
    To follow up. I see this in the web tools console. I've also enabled debugging…

    6 months ago

  • Created a topic, PTE on Windows Server (no images appear), on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Main Crop image not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    You've already done that 10-fold. Thanks again

    7 months ago

  • Posted a reply to "Main Crop image not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Holy crap! You are the BEST! That is exactly what It was. THANK YOU!!!!

    7 months ago

  • Posted a reply to "Main Crop image not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tips! The image didn't show up in the wordpress editor either. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Main Crop image not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Sewpafly. Thanks for the quick reply. Only 2 people have donated? That's very sad…

    7 months ago

  • Created a topic, Main Crop image not showing up, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "feature req: Media View: Default View & Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    mayuxi. Did you disable (or set medium to 0,0 size). It defaults to a medium…

    10 months ago

  • Created a topic, Fantastic. Thanks!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "feature req: Media View: Default View & Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, use this GIST the other had a bug. Also made the other as anonymous…

    1 year ago

  • Posted a reply to "feature req: Media View: Default View & Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    yes if you set them to w/h of 0 they will not generate them. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "feature req: Media View: Default View & Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to help! I should mention that I have just discovered that the Media Viewer…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    OH MAN! I have the MEDIUM sized disabled (set to 0,0) because I have a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "feature req: Media View: Default View & Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to temporarily solve this via help from a great plugin editor. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Sewpafly. You sir, are the best!. That piece of JS code worked perfectly. The page…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Hey pal, thanks for the help again. REALLY appreciate it. Anxious to try and fix…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Pal. I tried fixed version but i'm still not seeing the PTE link in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks I'll give it a shot right now in a few minutes and let you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Sewpafly. I just got around to trying this (sorry for the delay). I dropped…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Uploaded to this post" as default view", on the site WordPress Support Forums:
    Good point. Is that the best place to make this request? I can't imagine I'm…

    1 year ago

  • Created a topic, feature req: Media View: Default View & Image Size, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Uploaded to this post" as default view", on the site WordPress Support Forums:
    I LOVE a lot of the new features of WP 3.5 but the media gallery…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Defining thumbnail size doesn't work anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry may have been a false alarm. I had a weird error on the page…

    1 year ago

  • Created a topic, Defining thumbnail size doesn't work anymore, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Ah. Awesome. Thanks so much. I may modify Gallery Metabox plugin so that on click…

    1 year ago

  • Posted a reply to "New 3.5 Media Interface", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Would be great.

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    I should maybe also mention in case it's relevant. I am using this on a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Link to PTE on Manage Images modal", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, thanks for the quick reply. REALLY appreciate it. I had actually already checked to…

    1 year ago

  • Created a topic, No Link to PTE on Manage Images modal, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Gallery Metabox] Ajax Refresh loses be_gallery_metabox_intro content., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Post Thumbnail Editor] Error: ""Couldn't find or generate metadata for image", on the site WordPress Support Forums:
    Hey sewpafly, Thanks for the reply. I actaully used another plugin to recreate all thumbs.…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Thumbnail Editor] Error: ""Couldn't find or generate metadata for image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gravity Forms + Custom Post Types] Hidden Field pass to Custom Taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Hey.. thanks for the reply and for adding this functionality. I'd be glad to help…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gravity Forms + Custom Post Types] Hidden Field pass to Custom Taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also looking to do this. Did you figure out a way to do it?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Migrating changes through environments", on the site WordPress Support Forums:
    Just read this while looking for a similar solution and advice. Holy crap my head…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image link doesn't set correctly ... other posts/threads aren't helping", on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to me as well. It seems to be a bug.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Admin Posts pagination links broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hey igeekout. I'm having the exact same issue. I moved my site from staging (which…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tricky Setup with redirect from other server. Advice Please", on the site WordPress Support Forums:
    Still completely stumped here. I went ahead and attempted to move the site onto my…

    2 years ago

  • Created a topic, Tricky Setup with redirect from other server. Advice Please, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, query_posts that only have a single category, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin to Include Select You Tube videos in gallery, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Status Updater] Doesn't' work with 3.3 with Custom Post Types, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Having strange issue with IE not loading any pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. After doing some more tests it seems to also occur if…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Having strange issue with IE not loading any pages, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Status Updater] VERY COOL, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago