WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fashionlushxx

Profile picture of fashionlushxx
  • Member Since: November 20th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Php Code?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes- I am referring to having the plugin appear on the homepage and the single…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Php Code?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Feed Showing Two of the Same Image??, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Messages are Blank", on the site WordPress Support Forums:
    if someone could help me with this- it'd be greatly appreciated. I am missing out…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Messages are Blank", on the site WordPress Support Forums:
    I am using the default tags so I don't see how that wold be the…

    2 months ago

  • Created a topic, Messages are Blank, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, RSS Images Not Showing Up??, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Feeds not Showing Images, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Mobile Menu Looking Weird??, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Mobile Menu Looking Weird??, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Only showing 1 post?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Read More showing up on slider + styling", on the site WordPress Support Forums:
    that link you send does not work.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Read More showing up on slider + styling", on the site WordPress Support Forums:
    can you tell me where I add those files?

    3 months ago

  • Created a topic, Read More showing up on slider + styling, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Comment Function Not Working, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, post meta, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Text not showing up right away when site loads?", on the site WordPress Support Forums:
    & thanks everyone else!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Text not showing up right away when site loads?", on the site WordPress Support Forums:
    @danieltthesoto- thank you so much, that seemed to fix the issue!!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Text not showing up right away when site loads?", on the site WordPress Support Forums:
    yes- I am using chrome.

    6 months ago

  • Created a topic, Text not showing up right away when site loads?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Change Archive Widget Title, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, New Post, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Modal Not Doing Anything???", on the site WordPress Support Forums:
    Any tips on this? I am unable to add the module to my site &…

    7 months ago

  • Created a topic, Can't FInd Section ID?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Modal Not Doing Anything???", on the site WordPress Support Forums:
    Okay so I emailed the theme designer and they told me to look for that…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Modal Not Doing Anything???", on the site WordPress Support Forums:
    I purchased it from a third party. I looked in the parent theme & nothing.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Modal Not Doing Anything???", on the site WordPress Support Forums:
    I looked in all of those files and couldn't find that code anywhere?!?!

    7 months ago

  • Posted a reply to "Modal Not Doing Anything???", on the site WordPress Support Forums:
    there is nothing like that in my functions.php file See below <?php // ================================================================== //…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Modal Not Doing Anything???", on the site WordPress Support Forums:
    I disabled my minification plug-in and it still isn't working.

    7 months ago

  • Created a topic, Modal Not Doing Anything???, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Not working on my images? Used to..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    thanks!

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    since my menu is in my sidebar I think I will remove it rather than…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    here is an image/screen shot of what I am talking about with the mobile site.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you all for your help- That did work bringing the date back, but when…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    I will take down the coming soon page now for a bit so you can…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    Why thank you- I did it. I didn't do anything to change the date other…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    That makes sense- I just wish the date wouldn't disappear :(

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Browser Size Changes Site???", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response!! here are some screen shots: before making screen bigger-DATE >>…

    7 months ago

  • Created a topic, Changing Browser Size Changes Site???, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Changing Colors of Post titles & links", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your repy- that didn't seem to work though, even with the !important tag.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Theme Options Don't work with Child Theme?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your prompt response Alex. I deleted my current CT and created a new…

    8 months ago

  • Created a topic, Theme Options Don't work with Child Theme?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Changing Colors of Post titles & links, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Remove Blue Hover + a few things, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Link Thumbnail Images, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Background Image Loading Slower than site?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Add Dividers B/W Menu Items, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Mobile Site Looks Very Off, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Mobile Site Looks Very Off from Site?!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago