WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fanta00

Profile picture of fanta00
  • Member Since: August 17th, 2011
  • Posted a reply to "get_permalink doesn't work after moving the site", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you both for so quick replies. Disabling plugins or theme wouldn't help, everything was…

    9 months ago

  • Posted a reply to "get_permalink doesn't work after moving the site", on the site WordPress Support Forums:
    Also maybe worth mentioning, I can't see .htaccess file, even though I have hidden files…

    9 months ago

  • Created a topic, get_permalink doesn't work after moving the site, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Duplicate slides and navigation problem", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and I tried the remove_filter('the_content', 'wpautop'); solution, and it didn't help

    9 months ago

  • Created a topic, Duplicate slides and navigation problem, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Cyclone Slider 2", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect! Thank you for quick update, it works fine now! If anyone has the same…

    10 months ago

  • Created a topic, Conflict with Cyclone Slider 2, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, How to override plugin code, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Kebo is sending spam messages from my account?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Read More Right Here] Javascript not loading after "Read More"", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, has anyone got any solution??? No one seems to be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Shadowbox JS] Images in posts not shadowboxing", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, anyone got a solution for this?

    2 years ago

  • Created a topic, Breadcrumbs for Custom Menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Show 'current post' - how to show only slider, without images in the post anymor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom widget doesn't open in wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How can I change greeting message in woocommerce login widget?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subdomains don't work after moving the multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I asked my host to restore my backup (made in plesk) and the problem was…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP e-Commerce Related Products] Option related by tags is ignored, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP E-Commerce Category Page Template", on the site WordPress Support Forums:
    That saved my life, thanks! (Why it's not stated in Wp Ecommerce documentation...) But how…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Theme My Login] How to change order of fields in registration form, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics Multisite Async] XSS vulnerability in the admin", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly, where this code should go to? And have it been already updated in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Subdomains don't work after moving the multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for reply. Yes it gives response on a subdomain, when I ping it…

    3 years ago

  • Created a topic, Subdomains don't work after moving the multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Activate Your Account page with broken template?", on the site WordPress Support Forums:
    Have you found the solution yet? I have similar problem on multisite, my theme is…

    3 years ago