WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

fandabydozy

Profile picture of fandabydozy
  • Member Since: September 2nd, 2009
  • Posted a reply to "Animation not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, malihu. There were some enqueued scripts in the theme functions.php file that were blocking…

    4 months ago

  • Created a topic, Easy to setup and just works, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add ID selector for each menu item in the WP Menus panel", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, I could if I could. I'm not sure my skills go that far.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add ID selector for each menu item in the WP Menus panel", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, like this, <ul> <li><a href="#" id="sTop" class="subNavBtn active">Home</a> </li> <li><a href="#" id="s1" class="subNavBtn">What it…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add ID selector for each menu item in the WP Menus panel", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I can't see that. I need to get the ID selector onto the <a>…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add ID selector for each menu item in the WP Menus panel", on the site WordPress Support Forums:
    Because I'm trying to get a JQuery plugin, http://www.outyear.co.uk/smint/, to work and it requires both…

    4 months ago

  • Created a topic, Add ID selector for each menu item in the WP Menus panel, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add id tag for each menu item from WordPress Menus panel", on the site WordPress Support Forums:
    Link didn't work, it's http://buildtest.co.uk/id-box.jpg Thanks

    4 months ago

  • Created a topic, Add id tag for each menu item from WordPress Menus panel, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Animation not working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Why are there two style sheets in the 'css' folder and whats the difference, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade just messed up my layout", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stefan, Thanks for the quick response and link. Many thanks, A.

    5 months ago

  • Created a topic, Upgrade just messed up my layout, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Category ordering doesn't save", on the site WordPress Support Forums:
    Same here.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Exclude categories from the_category", on the site WordPress Support Forums:
    Top solution works very well, thank you.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Sorting when posts span more than one page", on the site WordPress Support Forums:
    Got a a crude work around. If you have loads of posts you can shuffle…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Sorting when posts span more than one page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same issue. Did you find an answer to this? Many thanks.

    5 months ago

  • Posted a reply to "After upgrade: Dashboard shows empty dotted box", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Dashboard now showing 3 columns and the third is an…

    8 months ago

  • Posted a reply to "WordPress editor options window shows a 404 error page", on the site WordPress Support Forums:
    OK just in case anyone else has this issue. Mine was caused by some spurious…

    9 months ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Editor's Plugin Dialog Boxes (Inner Window) Showing 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    I just had this problem. Check the .htaccess file in wp-includes/ directory. Dunno why but…

    9 months ago

  • Posted a reply to "WordPress editor options window shows a 404 error page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pat, I like your plugin and just want to say many thanks. I don't…

    9 months ago

  • Created a topic, WordPress editor options window shows a 404 error page, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Custom post type reverts to the 404.php file, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Can't get custom fields to display, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Works, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Latest update not recognising custom pixel widths, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Single post pages show up in default blog area.", on the site WordPress Support Forums:
    Just clicked, it's because I'm testing on a MS installation.

    1 year ago

  • Created a topic, Single post pages show up in default blog area., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Another sorting issue", on the site WordPress Support Forums:
    HI, thanks anyway. A

    1 year ago

  • Posted a reply to "Another sorting issue", on the site WordPress Support Forums:
    [nggpowertags gallery=1 tagmenu_sep=" – " include=atlas,saghro,desert,atlantic] causes the problem [nggpowertags gallery=1 tagmenu_sep=" – " include=atlas,saghro,desert,atlantic,"anti-atlas"]…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Another sorting issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Yes tried that, but it returns [NextGen Gallery Powertags][1.6.1][ERROR] : Picturelist is empty.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Another sorting issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi sardbaba, Thanks for the reply; they are in their default ascending/aphabetical order, I couldn't…

    1 year ago

  • Created a topic, Another sorting issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Disable image link to post in slider?", on the site WordPress Support Forums:
    Worked it out. Did it the hard way first Deleted lines 315-321 in 'sslider-get-the-image-functions.php' Then…

    1 year ago

  • Created a topic, Disable image link to post in slider?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No title?", on the site WordPress Support Forums:
    OK worked it out. Using 'Calling section navigation inside template (without widget)' as described in…

    1 year ago

  • Created a topic, No title?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Revised Media insert in WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Lode, I agree with you. Overall 3.5 is a great update but I do…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working for me?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much John that is now working. A.

    2 years ago

  • Created a topic, Not working for me?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Shadowbox sizes for different sized .swf's", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. Just added rel="shadowbox;height=600;width=120" into the <a href... link.

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Shadowbox sizes for different sized .swf's, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Arconix Portfolio Gallery] Setting a square image size", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks again John.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Arconix Portfolio Gallery] Setting a square image size, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Arconix Portfolio Gallery] orderby="ID" string query", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks John, that works perfectly.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Arconix Portfolio Gallery] orderby="ID" string query, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: prettyPhoto Media] doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, dunno why, but it doesn't work for me with images put directly into a…

    2 years ago

  • Created a topic, NextGen Gallery album/gallery display problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.9 major problems with the editor", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I have a previous version of WP running no problems. I just installed WP…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Individual page quotes in the sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    OK after much searching- to answer my own post, in case anyone else is interested.…

    5 years ago