WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

everwill

Profile picture of everwill
  • Member Since: February 6th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Register the site screen appears on a registered site, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin conflict?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Revert Roles and Capabilities to WordPress defaults, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Problems with Roles, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Feature suggestion -- making Feed to Post posts not RSS Multi Importer posts, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Feeding to Subdomains", on the site WordPress Support Forums:
    I've just installed the update, but this still isn't working. I don't think the issue…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feeding to Subdomains", on the site WordPress Support Forums:
    I've set the posts to delete after a week. I'm pretty sure it isn't some…

    10 months ago

  • Created a topic, Feeding to Subdomains, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Feed to Post Template, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    Mystery solved by user error. None of the feeds are showing a featured image, which…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not talking about the shortcode. I'm talking about the Feed to Post and I…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to determine that the fatal errors were appearing on sites where I…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    I also notice that the RSS/feed images are not showing up as featured images on…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    I selected "give me all" or some such variation. What's bizarre is that it started…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    I've made no changes to any settings but today I notice that posts started popping…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    That would be exactly what I would want . . . if it actually happened.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    Nope nothing with just one feed either. I don't know how to do a screencast…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    I suppose I need to try it with just one feed. I have many feeds.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Feed to Post", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think any particular feed makes this feature non-functional. I just don't see any…

    10 months ago

  • Created a topic, Feed to Post, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Expiring Pages / Updating Cache, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, purge dynamic page from cache, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the template to default and it works just fine now. I sort of…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm on a production server. I'm using the shortcode also.

    11 months ago

  • Created a topic, Add Media very slow from New Posts, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Different versions?", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps these screenshots will explain my dilemma where I am unable to. http://agents.nesbittrealty.com/2013/10/20/screenshots-domain-mapper/ In all…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Different versions?", on the site WordPress Support Forums:
    On Site1 DM settings does not exist at the Network/super admin level.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Different versions?", on the site WordPress Support Forums:
    I do.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Different versions?", on the site WordPress Support Forums:
    I have the Domain Mapping screen on the network admin, but I don't have Domain…

    11 months ago

  • Created a topic, Different versions?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Organizing Categories - Suggestion, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, I’m Told the Feed Isn’t Valid or Working --- Another Possibility, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Drop Down Bug Report, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Export Feed showing doubles", on the site WordPress Support Forums:
    No, but what I am doing is putting that feed in a category and then…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Export Feed showing doubles", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for being unclear I thought you had clicked the link. Yes, still getting doubles.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Export Feed showing doubles", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, no I turned off caching.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Export Feed showing doubles", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe it's a caching problem?

    12 months ago

  • Posted a reply to "Export Feed showing doubles", on the site WordPress Support Forums:
    That is coming from this feed: http://idx.diversesolutions.com/Feed/RSS/3956157

    12 months ago

  • Created a topic, Export Feed showing doubles, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Multi-site, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "deeplink juggernaut content links slow down my blog", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's a great question. I've wondered the same thing myself.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Where did the tabs go", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here . . .

    12 months ago

  • Posted a reply to "Widget Admin Page Locked", on the site WordPress Support Forums:
    That worked. What's the downside to increasing memory?

    1 year ago

  • Created a topic, configuration, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Widget Admin Page Locked, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WP UI not displaying properly since WordPress upgrade, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Delete All Posts by an Author --- if the author has a large number of posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with post-new.php and post.php", on the site WordPress Support Forums:
    I disabled Super Cache and the problem continued. I tried deleting Super Cache but the…

    1 year ago