WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

erkkip

Profile picture of erkkip
  • Member Since: March 26th, 2011
  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress-to-lead for Salesforce CRM] Duplicate register", on the site WordPress Support Forums:
    I get triple leads in Salesforce. I'm sure it is not about double-clicking and I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "where is good manual - too many problems", on the site WordPress Support Forums:
    I have been looking for the same but I suppose it doesn't exist? I've also…

    3 years ago

  • Posted a reply to "blogger authorization failed", on the site WordPress Support Forums:
    The importer works - kind of. I don't get photos, links etc - just scrambled…

    3 years ago

  • Posted a reply to "import blogger", on the site WordPress Support Forums:
    I was cheering too early. It worked only once. Now with the next imports it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "import blogger", on the site WordPress Support Forums:
    What I just did was that I installed "Blogger To WordPress Redirection" plugin and then…

    3 years ago

  • Posted a reply to "import blogger", on the site WordPress Support Forums:
    Nope. Cannot make it work. The instruction mentions a Submit button but I can not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "import blogger", on the site WordPress Support Forums:
    It won't re-imort: "Nothing was imported. Had you already imported this blog?" I used the…

    3 years ago

  • Created a topic, import blogger, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite first installation", on the site WordPress Support Forums:
    I checked the files again and realize what happened. I had saved .htaccess as a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite first installation", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have mod_rewrite enabled on the server? answer to this is yes.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite first installation", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also worried that I may have made a mistake regarding the .htaccess file. When…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite first installation", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have mod_rewrite enabled on the server? I don't know - need to check.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite first installation", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. It kind of worked but I still seem to have problems. It seems to…

    3 years ago

  • Created a topic, Multisite first installation, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago